• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno ΕΔ3: Νέο απόλυτο χρόνο ο Lorenzo!
Κοντά όμως σε ρυθμό αγώνα οι Lorenzo-Rossi-Marquez
Νέα 15/08/2015 - 13:07

Ο Jorge Lorenzo ήταν εντυπωσιακός σήμερα το πρωί, καταφέρνοντας στις ΕΔ3 του Brno να γράψει χρόνο κάτω από τον απόλυτο χρόνο του Crutchlow από το 2013!
 

Ο Ισπανός, με το μεσαίο μπροστά ελαστικό, σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:55,476 και άφησε πάνω από μισό δευτερόλεπτο πίσω του τον Rossi!

 

Ο τελευταίος πάντως πανηγύρισε με τη γνωστή του σούζα τη δεύτερη θέση, αλλά και τον καλό ρυθμό τον οποίο είχε σήμερα το πρωί στην πίστα.

 

Μαζί με τον Marc Marquez, που σήμερα έγραψε τον τρίτο καλύτερο χρόνο (μόλις 13χιλ πίσω από τον Ιταλό) ήταν οι τρεις που ξεχώρισαν και όσον αφορά στο ρυθμό αγώνα.

 

Εκεί οι διαφορές δεν ήταν τόσο μεγάλες όσο στον ένα γύρο, με τον Lorenzo και τον Marquez να έχουν ελάχιστη διαφορά από τον Rossi. Οι δυο πρώτοι είχαν εφτά γύρους στο 1:56, ενώ ο Vale είχε πέντε.

 

Πάντως ο Marquez από την πλευρά του έδειξε σε λίγο καλύτερη κατάσταση από τον Ισπανό της Yamaha, με τους γύρους του στο 1:56 να είναι στο μεσαίο/χαμηλό ενώ αυτοί του Lorenzo κυμάνθηκαν στο ψηλό 1:56.

 

Ο ρυθμός των υπολοίπων είναι πιο ψηλός, με τον Bradley Smith να συνεχίζει τις δυνατές του εμφανίσεις και να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην 4η θέση, μπροστά από την Ducati του Andrea Iannone.

 

Στους δέκα καλύτερους που πήραν απευθείας την πρόκριση για το δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων πέρασε και ο Maverick Vinales, ο οποίος σταθερά το τελευταίο διάστημα δείχνει να ξεπερνά τον πιο έμπειρο ομόσταυλό του, τον Aleix Espargar που σήμερα ήταν 12ος.

 

Εντυπωσίασαν οι δυο αναβάτες της Ducati που ακολουθούν, με τον Yonny Hernandez να κάνει τον 7ο χρόνο, αλλά και τον Hector Barbera να κλέβει την παράσταση και να είναι 29χιλ πιο γρήγορος από τον 9ο Dovizioso! Την δεκάδα έκλεισε ο τραυματίας από χτες Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Νέος κινητήρας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα