• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto3: ΕΔ3
Πρώτος ο Kent, εντυπωσίασε ο Quartararo!
Νέα 15/08/2015 - 13:12

Ο Danny Kent ξεχώρισε σήμερα το πρωί στην πίστα του Brno, για τις ΕΔ3 της μικρής κατηγορίας, γράφοντας έναν πολύ γρήγορο γύρο στο τέλος για να πάρει και πάλι την 1η θέση!

 

Οι συνθήκες ήταν ιδανικές και το σύνολο (σχεδόν) των αναβατών της κατηγορίας κατάφερε να βελτιώσει – και μάλιστα αρκετά – τους χτεσινούς χρόνους τους!

 

Μόνο οι Binder και Ajo δεν κατάφεραν να πέσουν κάτω από τους χρόνους που έγραψαν χτες.

 

Ο Kent μπορεί να επιβεβαίωσε και πάλι ότι είναι ένα κλικ πάνω από τον ανταγωνισμό, ωστόσο αυτός που έκλεψε την παράσταση σήμερα ήταν ο Fabio Quartararo!

 

Ο 16χρονος Γάλλος μπήκε στην πίστα του Brno για πρώτη φορά στην καριέρα του χτες και σήμερα το πρωί κατάφερε να «γυρίσει» στο 2:07,971 και να είναι μόλις τρία δέκατα πάνω από τον απόλυτο χρόνο πίστας!

 

Ο Quartararo, όπως και ο Danny Kent που πλησίασε στα 27χιλ τον απόλυτο χρόνο πίστας που έχει από πέρυσι ο Alex Rins, ήταν οι μόνοι που έπεσαν κάτω από το 2:08 σήμερα το πρωί!

 

Από εκεί και πέρα ο Miguel Oliveira έκανε χρόνο στο χαμηλό 2:08 και πήρε την τρίτη θέση πάνω στην ΚΤΜ του, όντας μόλις 25χιλ πιο γρήγορος από τον Vazquez που χτες ήταν πρώτος στις ΕΔ1.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο πολύ δυνατός Jorge Martin, που ήταν η καλύτερη Mahindra και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο! Ο Ισπανός έχει εμπειρία από την πίστα έχοντας αγωνιστεί εκεί στο Red Bull Rookies Cup.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Brno ΕΔ3: Νέο απόλυτο χρόνο ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα