• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δύσκολο Σ/Κ
Έχασε πολύ χρόνο στην αρχή ο Ισπανός
Νέα 17/08/2015 - 14:12

Το πάλεψε ο Dani Pedrosa στο χτεσινό αγώνα της Τσεχίας και παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να πάρει μια πολύ καλή πέμπτη θέση.

 

Η θεραπεία που έκανε στο τραυματισμένο αριστερό πόδι του τον βοήθησε να μπορέσει να βγάλει και τους 22 γύρους του αγώνα, χωρίς να πονά πάρα πολύ όπως τη δεύτερη ημέρα.

 

Από την άλλη, στην αρχή του αγώνα τόσο ο Hernandez, όσο και ο Petrucci τον έβγαλαν εκτός γραμμής, χάνοντας πολύτιμα δέκατα για τη συνέχεια.

 

«Σήμερα δεν έκανα την τέλεια εκκίνηση, αλλά δεν ήταν και τόσο άσχημη. Ωστόσο, όταν έμπαινα στην πρώτη στροφή, ο Hernandez μπήκε πολύ δυνατά στην εσωτερική και αναγκάστηκα να σηκώσω τη μοτοσυκλέτα».

 

«Το έσωσα εκείνη τη στιγμή, αλλά καθώς πλάγιαζα και πάλι και βγαίνοντας από τη στροφή, με πρόλαβε ο ομόσταυλός του και με έβγαλε και πάλι εκτός γραμμής. Έχασα αρκετές θέσεις και χρόνο».


«Ο ρυθμός μου όμως δεν ήταν το ίδιο καλός όπως και το πρωί και δεν είχα την ίδια καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων που αντιμετώπιζα με το μπροστινό».

 

«Ήταν δύσκολο να ανακάμψω, αλλά στο τέλος κατάφερα να προλάβω τον Dovizioso και τον Iannone. Είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσεις τις Ducati, ειδικά στην ευθεία είναι πολύ γρήγορες, αλλά τελικά πέρασα τον Dovi».

 

«Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ για εμένα, παρά το γεγονός ότι σήμερα τουλάχιστον μπορούσα να δουλέψω καλύτερα χάρη στο φυσιοθεραπευτή και στη φαρμακευτική αγωγή». 

Επόμενο άρθρο »

Με βροχή το τεστ της Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Μπορούσα το βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα