• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jarvis για Rossi: Το κίνητρό του είναι τεράστιο!
«Φέτος είναι το ίδιο καλός όπως και στο παρελθόν»
Νέα 27/08/2015 - 10:03

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Γενικός Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Yamaha στο motogp.com - το πρώτο μέρος της οποίας μπορείτε να διαβάσετε εδώ - δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Valentino Rossi!

 

«Το να επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια αποτυχιών - το τελευταίο Πρωτάθλημα το πήρε το 2009 - είναι κάτι το απίστευτο. Είναι καταπληκτικό το να είναι πρώτος στη βαθμολογία μέχρι και τον προηγούμενο αγώνα, στα 36 του».

 

«Φέτος οδηγεί εξαιρετικά κι έχει έντεκα βάθρα συν τα τέσσερα από το τέλος της περασμένης σεζόν. Το κίνητρό του είναι τεράστιο, η προσοχή του στη λεπτομέρεια είναι η ίδια και για εμένα προσωπικά είναι το ίδιο καλός όπως κάθε προηγούμενη φορά στο παρελθόν».

 

«Είναι απίστευτο το πως κατάφερε να προσαρμόσει το στυλ του όλα αυτά τα χρόνια και υπάρχουν πολύ λίγοι αναβάτες, οδηγοί, πιλότοι και λοιποί αθλητές που μπορούν να κάνουν αυτή τη σημαντική αλλαγή στο στυλ τους, να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα στα τελευταία στάδια της καριέρας τους. Αυτό δείχνει και το πάθος του γι’ αυτό που κάνει».

 

Τέλος, όσον αφορά στο επερχόμενο GP του Silverstone, ο Lin Jarvis πιστεύει ακράδαντα ότι οι αναβάτες της Yamaha μπορούν να είναι και οι δυο στο βάθρο, δίνει ένα μικρό προβάδισμα για νίκη στον Jorge επειδή έχει καλύτερη παράδοση στη συγκεκριμένη πίστα και προσεύχεται απλά να μην βρέξει!

Επόμενο άρθρο »

Vid: Συνέντευξη με τον Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανέωσε με την LCR ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα