• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τέλος το Πρωτάθλημα
Προβλήματα στο βρεγμένο και πτώση για τον Ισπανό
Νέα 30/08/2015 - 23:28

Μετά το λάθος του στη βρεγμένη πίστα του Silverstone και την πτώση - την τέταρτη σε αγώνα φέτος - ο Marc Marquez παραδέχτηκε ότι επί της ουσίας οι όποιες ελπίδες του για το Πρωτάθλημα έσβησαν.

 

Πριν το Silverstone συνέχιζε να υποστηρίζει ότι δεν είχε τίποτα να χάσει και ότι θα τα δώσει όλα στους επόμενους αγώνες, αλλά μετά το τέλος του αγώνα στην Αγγλία το -77β από την πρώτη θέση είναι απαγορευτικό για βλέψεις Τίτλου.

 

«Χάσαμε την επιλογή του Τίτλου, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσους περισσότερους αγώνες γίνεται μέχρι το τέλος», σχολίασε ο Marquez. «Τέρμα οι σκέψεις για τον Τίτλο».

 

«Θα προσπαθήσω να κερδίζω και όταν δεν είναι εφικτό θα πηγαίνω για τη δεύτερη θέση η το βάθρο. Δεν θα αλλάξω το επίπεδό μου διότι ήδη παίρνω πολλά ρίσκα».

 

Ο Marc ήταν κοντά στον Valentino Rossi στην αρχή του αγώνα, αλλά στη συνέχεια είχε μια αίσθηση σαν να επέπλεε πάνω στη μοτοσυκλέτα του, παρόμοια με τα προβλήματα που είχε στην αρχή της σεζόν, πριν αλλάξει στο περσινό πλαίσιο της Honda.

 

«Ένιωθα καλά στον αγώνα και προσπάθησα με επιτυχία να ακολουθήσω τον Valentino. Σε κάποια σημεία ήμουν πιο γρήγορος, αλλά σε κάποια άλλα ήταν σαν να επέπλεα... είχα την αίσθηση από το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας όπως και στην αρχή της σεζόν».

 

«Στη βροχή είχα μια αίσθηση που δύσκολα τη διαχειριζόμουν στον αγώνα. Το προσπάθησα, αλλά στο τέλος όταν έφτασα στο τέλος της ευθείας, φρέναρα κι έχασα το πίσω μέρος, μου κλείδωσε».

 

«Την ίδια ακριβώς στιγμή που προσπάθησα να σώσω την πτώση βρισκόμουν ήδη στον αέρα».

 

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Δημήτρη Διατσίδη που βρίσκεται στην πίστα του Silverstone, η πτώση του Marc Marquez οφείλεται στο γεγονός ότι μπλόκαρε το πίσω φρένο του!

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δεν ήταν καλή ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν έβλεπα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα