• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν τέλειωσε ο Marquez!
Αλλά τώρα πια είναι πολύ μακριά
Νέα 31/08/2015 - 11:00

Ο Valentino Rossi τόνισε χτες αργά το απόγευμα, ότι δεν έχει αποκτήσει κάποιο ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι του Jorge Lorenzo, μετά τη μεγαλειώδη νίκη του στο βρεγμένο Silverstone.

 

Από την άλλη βέβαια, το Πρωτάθλημα ξεκαθάρισε ακόμη περισσότερο και - μέχρι το τέλος - θα αποτελέσει καθαρά υπόθεση των «μπλε» με τους δυο αναβάτες της Movistar Yamaha να το διεκδικούν με όλες τους τις δυνάμεις!

 

«Δυστυχώς δεν είναι τόσο σημαντικό (σ.σ. από ψυχολογικής άποψης εννοεί), καθόλου, διότι ο Jorge είναι πολύ δυνατός. Είναι σημαντικοί οι 12 βαθμοί διαφοράς, αλλά ψυχολογικά δεν είναι μεγάλο το πλεονέκτημα».

 

«Σίγουρα είναι σημαντικό να είσαι στην κορυφή. Διότι ήμουν πρώτος από τον πρώτο αγώνα και ο Jorge ήταν στον 1β πίσω μου μετά την Βαρκελώνη. Μετά έπεσε και μετά με ισοφάρισε μετά το Brno».

 

«Ποτέ όμως δεν είχε καταφέρει να βρεθεί μπροστά μου! Ποτέ, ούτε για έναν βαθμό».

 

«Έτσι, είναι φανταστικό το να ξανακάνω διαφορά και μάλιστα σε μια πίστα που, θεωρητικά, ο Jorge μπορούσε να με νικήσει. Μόνο όμως 12β. Έχουμε ακόμα έξι αγώνες και σε πολλές πίστες ο Jorge είναι πολύ, πάρα πάρα πολύ δυνατός. Όλα είναι ανοιχτά».

 

Βέβαια ο αγώνας του Silverstone ήταν πολύ σημαντικός - και από πλευράς ψυχολογίας - όσον αφορά στον Marquez που εγκατέλειψε για 4η φορά φέτος κι εξάλειψε (όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος) τις όποιες ελπίδες του για Τίτλο.

 

«Το πιο σημαντικό είναι, νομίζω, με τον Marquez. Και αυτό επειδή μπορεί με αυτό το 0 σήμερα να μην έχει τελειώσει, αλλά τώρα είναι πολύ μακριά. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μεγάλη διαφορά από τον Marquez. Αλλά με τον Jorge είναι μόνο 12β».

Επόμενο άρθρο »

Petrucci: Μόνο στο Playstation!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Δεν ήταν καλή ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα