• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kent: Η καλύτερη νίκη της καριέρας μου!
Ποτέ δεν είσαι ασφαλής σε τέτοιες συνθήκες
Νέα 04/09/2015 - 11:07

Ο Danny Kent ξεπέρασε τα τεχνικά προβλήματα της πρώτης ημέρας και την πίεση του εντός έδρας αγώνα και κατάφερε να ολοκληρώσει με ονειρικό τρόπο το GP του Silverstone!

 

Με τη βροχή να πέφτει, ο Kent έκανε προσεχτικό αγώνα και ανέλαβε τα ηνία όταν ο Isaac Vinales έπεσε κι ενώ είχε την πρώτη θέση.

 

Ο Βρετανός ένιωθε κυριολεκτικά σαν στο σπίτι του και μεγάλωνε συνεχώς τη διαφορά του από τον δεύτερο, τον Jakub Kornfeil για να πάρει τη νίκη στο τέλος με 8δ διαφορά!

 

«Ποτέ δεν είσαι ασφαλής σε τέτοιες συνθήκες. Πίστευα το αντίθετα μέχρι που τρεις γύρους πριν το τέλος παραλίγο να πέσω και να τελειώσει ο αγώνας για μένα».

 

«Τέτοιοι αγώνες είναι πάντα πολύ δύσκολοι και γι’ αυτό εμείς οι αναβάτες προπονούμαστε τόσο σκληρά. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο 110%».

 

«Ήταν ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας της καριέρας μου αλλά και η καλύτερη νίκη της καριέρας μου, μιας κι αν υπήρχε ένας αγώνας στο Ημερολόγιο που θα ήθελε κανείς να κερδίσει, αυτός είναι ο εντός έδρας».

 

Μετά τη δύσκολη στιγμή που είχε προς το τέλος, ο Danny Kent παραδέχτηκε ότι το μόνο που είχε στο μυαλό του από εκεί και πέρα ήταν απλά να τερματίσει τον αγώνα.

 

«Έβλεπα τη βροχή να δυναμώνει και ήθελα απλά να τερματίσω. Κάποιες στροφές είχαν καλή πρόσφυση και σε άλλες γλίστραγες πολύ».

 

«Ήταν και δύσκολο να βλέπω την ταμπέλα μου, διότι ήταν κοντά στην πρώτη στροφή κι αν έχανα την αυτοσυγκέντρωσή μου μπορεί να έκανα το λάθος στην Κ1».

 

«Έτσι προσπαθούσα να δω από τα μόνιτορ πόσο μακριά ήμουν και πόσο πίσω ήταν ο Bastianini. Όταν τον είδα εκτός, ηρέμησα κάπως».

Επόμενο άρθρο »

Smith: Τα 11 πράγματα (Μέρος 1ο)

« Προηγούμενο άρθρο

Brad Pitt: Μανιακός με το MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα