• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Έμπνευση» για Iannone!
Το πάθος για την Ducati στο Misano
Νέα 10/09/2015 - 18:04

Ο Andrea Iannone ελπίζει ότι το έξτρα κίνητρο που θα έχει, αγωνιζόμενος μπροστά στους οπαδούς της Ducati, θα του δώσει την ώθηση για ένα καλό αποτέλεσμα στο Misano.

 

Ο Iannone έχει πάρει μέρος σε δυο αγώνες της μεγάλης κατηγορίας στην εν λόγω πίστα και πέρυσι ήταν πέμπτος, έχοντας ξεκινήσει από την πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης.

 

Ο νεοφερμένος στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati είναι 4ος στη βαθμολογία και με σημαντικό προβάδισμα - 30β - από τον 5ο Andrea Dovizioso.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για να αγωνιστώ στην Ιταλία. Το Misano είναι εντός έδρας αγώνας για εμάς, όπως και το Mugello».

 

«Είναι καλή πίστα για εμένα κι έτσι θεωρώ ότι μπορώ να είμαι γρήγορος και ανταγωνιστικός όλο το Σ/Κ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

 

«Φυσικά θα υπάρχει έξτρα κίνητρο μιας και θα αγωνιστούμε μπροστά στους οπαδούς μου και τους σκληροπυρηνικούς Ducatisti και γι’ αυτό ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Misano: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Δυο Ducati στους δρόμους του San Marino!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ