• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πρέπει να μείνω κοντά τους!
Οι 3-4 πρώτοι γύροι σημαντικοί για το αποτέλεσμα
Νέα 12/09/2015 - 23:34

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Valentino Rossi, τονίζει ότι η πρώτη σειρά στην αυριανή εκκίνηση είναι πάρα πολύ σημαντική, στην προσπάθειά του να πάρει τη νίκη μπροστά στους οπαδούς του.

 

Ο Vale κατάφερε στο τέλος να πάρει την τελευταία θέση της πρώτης σειράς και ο Ιταλός ήταν ανακουφισμένος που άφησε πίσω του στην τέταρτη θέση τον Dani Pedrosa.

 

«Όπως πάντα είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς από την πρώτη σειρά, διότι συνήθως ο Jorge είναι πολύ δυνατός στην εκκίνηση και ειδικά όταν έχει τέτοιο ρυθμό όπως αυτό το Σ/Κ».

 

«Σίγουρα θα πιέσει από την πρώτη στροφή και συνήθως ο Marc είναι σε θέση να μένει κοντά του κι έτσι είναι απολύτως σημαντικό να μείνω μαζί τους στους πρώτους γύρους», πρόσθεσε ο περσινός νικητής στο Misano.

 

«Μετά βλέπουμε τι θα γίνει όταν θα είμαστε κοντά. Αν είσαι μακριά όμως έχει τελειώσει το παιχνίδι. Έτσι είναι καλό να είσαι στην πρώτη σειρά και είναι καλό που είμαι μπροστά από τον Pedrosa».

 

«Και ο Dani έχει πολύ καλό ρυθμό και είναι σημαντικό το διάστημα από τώρα μέχρι και αύριο, διότι υπάρχει χρόνος να δουλέψουμε λίγο ακόμα στη μοτοσυκλέτα και να βελτιωθούμε».

 

Ο Vale συνεχώς βελτιώνει το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του από τις ΕΔ1 και αυτό θέλει να συνεχίσει και στο αυριανό πρωινό ζέσταμα.

 

«Σήμερα ήταν σημαντική ημέρα διότι βελτιώσαμε τις ρυθμίσεις και το ρυθμό κι ελπίζω ότι θα πετύχουμε και κάτι ακόμα αύριο. Η εκκίνηση θα είναι σημαντική, αλλά δεν θα είναι αρκετή».

 

«Ο αγώνας θα είναι μεγάλος, οι 28 γύροι είναι πάρα πολλοί για τον αναβάτη, τα ελαστικά και τη μοτοσυκλέτα. Βέβαια οι 3-4 πρώτοι γύροι θα είναι σημαντικοί για το τελικό αποτέλεσμα». 

Επόμενο άρθρο »

Τα έβαλε με τον εαυτό του ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Κρίμα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα