• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα έβαλε με τον εαυτό του ο Marquez
Αύριο θα δώσω το 100% για τους 25β
Νέα 13/09/2015 - 00:11

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο Marc Marquez, μετά τη δεύτερη θέση που πήρε στις σημερινές κατατακτήριες στην πίστα του Misano για τον 13ο Γύρο του MotoGP.

 

Ο Marquez δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την απόδοσή του, έχοντας χάσει στο τέλος την pole position για μόλις ένα δέκατο από τον Lorenzo!

 

Παρά την απογοήτευση, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής τόνισε ότι θα πιέσει στο μέγιστο βαθμό για να είναι αυτός που θα πάρει τους 25β στο τέλος του Κυριακάτικου αγώνα.

 

«Ήμουν λίγο δυσαρεστημένος, αλλά μόνο με τον εαυτό μου και ειδικά με το τελευταίο ελαστικό στην τελευταία έξοδο, επειδή δεν έκανα τον τέλειο γύρο».

 

«Γι’ αυτό το λόγο είχα νευριάσει, αλλά ακόμα κι έτσι μπόρεσα και πήρα τη δεύτερη θέση της πρώτης σειράς και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό».

 

«Είμαστε ανάμεσα στις δυο Yamaha και θα έχει ενδιαφέρον αύριο να δούμε πως θα διαχειριστούμε τον αγώνα. Ο ρυθμός είναι ίδιος με του Jorge και θα προσπαθήσω να μείνω κοντά του».

 

«Ξέρω ότι παλεύουν για τον Τίτλο και θα έχει ενδιαφέρον να είμαστε κι εμείς εκεί στη μάχη, αλλά εμείς θα κάνουμε τον αγώνα μας. Αν έχουμε την ευκαιρία για τη νίκη θα την πάρουμε».

 

«Αν όχι, τότε θα προσπαθήσω να πάρω τη δεύτερη θέση. Φυσικά όμως θα δώσω το 100% για να πάρω τους 25β».

 

Τέλος, ο Marquez αποκάλυψε ότι δεν προτίθεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στη μοτοσυκλέτα του για τον αυριανό αγώνα, έχοντας ήδη βρει ένα set-up που τον ικανοποιεί.

 

«Δεν είμαι τόσο άσχημα απ’ αυτή την άποψη κι έτσι για αύριο δεν σκοπεύω να κάνω και πολλές αλλαγές. Έχουμε ήδη πάρει τις αποφάσεις μας και στο ζέσταμα αύριο θα κοιτάξουμε να έχουμε καλή αίσθηση».

 

«Μετά στον αγώνα θα δούμε αν μπορέσουμε να μείνουμε κοντά με τις δυο Yamaha. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τον Dani, διότι ο ρυθμός του είναι πολύ καλός».

Επόμενο άρθρο »

Ποινή για Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πρέπει να μείνω κοντά τους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα