• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τίτλος για την Movistar Yamaha
Ο πρώτος στις Ομάδες μετά το 2010
Νέα 29/09/2015 - 10:30

Η 60η νίκη του Jorge Lorenzo και το 209ο βάθρο του Valentino Rossi στη μεγάλη κατηγορία, εξασφάλισαν στην Movistar Yamaha τον Τίτλο στις ομάδες!

 

Είναι ο πρώτος Τίτλος της Yamaha μετά το 2010 ενώ παράλληλα έβαλαν τέλος στην πρόσφατη κυριαρχία της Honda που τον είχε κερδίσει τα 4 προηγούμενα χρόνια.

 

Τη φετινή σεζόν, όπου η M1 είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα, η Yamaha έχει πάρει 10 νίκες στους 14 πρώτους αγώνες, έξι ο Jorge και 4 ο Rossi.

 

Παράλληλα, είναι οι δυο αναβάτες της οι οποίοι παλεύουν και για τον Τίτλο στους αναβάτες, με τον Vale να έχει διαφορά 14β από τον Lorenzo.

 

«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και για τη δουλειά που έχει γίνει. Βελτιωθήκαμε πολύ και ειδικά στις εισόδους των στροφών».

 

«Εκεί ήταν το μεγάλο μας μειονέκτημα τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός ο Τίτλος, που ήρθε 4 αγώνες πριν το τέλος, σημαίνει πολλά για εμάς».

 

«Είναι μια απίστευτη χρονιά η φετινή και όλοι μας είμαστε πολύ χαρούμενοι», τόνισε ο Jorge Lorenzo.

 

«Το επίτευγμα αυτό είναι πολύ σπουδαίο, διότι όλοι - οι άνθρωποι, οι μηχανικοί - μας έδωσαν μια καταπληκτική μοτοσυκλέτα φέτος», είπε από την πλευρά του ο Vale.

 

«Κάναμε σημαντική πρόοδο σε σχέση με την περασμένη σεζόν και σε σύγκριση με την Honda».

 

«Είναι σημαντικό και για εμάς τους αναβάτες, που φέτος έχουμε πολλούς βαθμούς κι έχουμε πάρει πολλές νίκες. Έτσι, όλοι μας είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Κοντά στο τέλειο ο Jorge!

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin Test: Πτώση για Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα