• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Κοντά στο τέλειο ο Jorge!
Lorenzo: Έχουμε τις δυνατότητες
Νέα 29/09/2015 - 11:13

Μετά από δυο επεισοδιακούς Γύρους, ο αγώνας στην Aragon έγινε στο στεγνό με τον Jorge Lorenzo να παίρνει μια σπουδαία νίκη και να μειώνει τη διαφορά του από τον Vale στους 14β.

 

Ο στόχος του 28χρονου άσου δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει να μειώνει τη διαφορά του από τον μεγάλο του αντίπαλο, αρχής γενομένης από τον επόμενο Γύρο στην Ιαπωνία!

 

«Οι προσδοκίες όλων όσοι βλέπουν το Πρωτάθλημα είναι απίστευτες», σχολίασε ο Jorge. «Αυτό που το κάνει ενδιαφέρον είναι όταν χάνεις και μετά κερδίζεις πάλι βαθμούς».

 

«Πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ να κερδίζω περισσότερους βαθμούς στους επόμενους αγώνες».

 

«Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, διότι ο Marc είναι πάντα δυνατός στην Ιαπωνία και όπως έχουμε δει ο Valentino δεν τα παρατά ποτέ και είναι πολύ δυνατός».

 

«Έχουμε όμως τις δυνατότητες και ειδικά στους τρεις τελευταίους αγώνες κι έτσι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να τα δίνουμε όλα».

 

Αντίθετα ο Rossi ήταν απογοητευμένος μετά την ήττα του από τον Dani Pedrosa, στη συναρπαστική μάχη που έδωσε με τον αναβάτη της Honda για τη δεύτερη θέση.

 

«Η μάχη ανάμεσα σ’ εμένα και τον Jorge είναι πολύ σκληρή και πολύ ωραία και πηγαίνει βαθμό-βαθμό σε κάθε αγώνα», δήλωσε ο Rossi.

 

«Ο Jorge ήταν φανταστικός, πολύ κοντά στο τέλειο κι έτσι είναι δύσκολο για εμάς, αλλά είμαστε εκεί και είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

«Τώρα πάμε σε ένα άλλο μέρος του κόσμου για να συνεχίσουμε τους αγώνες, κάτι που πάντα είναι ιδιαίτερο, είναι κάτι διαφορετικό».

 

«Πάντως μ’ αρέσουν όλες οι πίστες και τώρα θα ξεκουραστούμε για μια εβδομάδα και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Επόμενο άρθρο »

Aragon Michelin Test

« Προηγούμενο άρθρο

Τίτλος για την Movistar Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα