• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Περιμένει την «μπλε» αντεπίθεση!
Αύριο θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά
Νέα 16/10/2015 - 14:22

O Marc Marquez ήταν πρώτος με την ολοκλήρωση της 1ης ημέρας στην Αυστραλία, ωστόσο περιμένει την αντεπίθεση των Yamaha από αύριο!

 

Ο Ισπανός πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ2 και στα συνδυασμένα αποτελέσματα, αφήνοντας πίσω του για 50 χιλιοστά τον Jorge Lorenzo.

 

«Ήταν καλή ημέρα, το διασκεδάσαμε και βελτιώσαμε τις ρυθμίσεις, που ήταν και το πιο σημαντικό. Κάναμε τα σωστά βήματα και πήραμε τις σωστές αποφάσεις».

 

«Αύριο όμως πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, διότι φαίνεται ότι οι Yamaha - ειδικά ο Jorge - είναι πολύ γρήγορες κι έτσι θα πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά».

 

«Πιστεύω ότι όλοι πασχίζουν για πρόσφυση στον πίσω τροχό. Το θέμα είναι ότι εμείς έχουμε το πρόβλημα αυτό όλη τη σεζόν κι έτσι έχουμε συνηθίσει τα γλιστρήματα».

 

«Ήδη από πέρυσι δεν είχε πρόσφυση και το να οδηγείς στο κρύο είναι ακόμα πιο δύσκολο απ’ ότι συνήθως».

 

«Στις κατατακτήριες και στον αγώνα πιστεύω ότι οι OPEN θα είναι πιο κοντά μας κι αυτό επειδή εξαιτίας των γλιστρημάτων δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμή μας».

 

Στη συνέχεια εξήγησε ότι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Honda όλη τη σεζόν με τα γλιστρήματα στις εισόδους και τη νευρική έξοδο της μοτοσυκλέτας από τις στροφές, με αλλαγές στις ρυθμίσεις των ηλεκτρονικών.

 

Ο Marquez αγωνίζεται (και) στην Αυστραλία με τραυματισμένο χέρι, έχοντας κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού μετά από πτώση με mountain bike.

 

«Δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα, αλλά πονούσα περισσότερο απ’ ότι πίστευα. Δεν νομίζω όμως ότι θα είναι πρόβλημα το Σ/Κ».

 

Τέλος μίλησε και για το αναβαθμισμένο ασύμμετρο μπροστινό της Bridgestone, το οποίο είπε ότι θα είναι ενδιαφέρουσα επιλογή για τον αγώνα!

 

Το ασύμμετρο μπροστινό είχε κάνει το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα πέρυσι στην ίδια πίστα, αλλά είχε οδηγήσει αρκετούς σε πτώση ανάμεσά τους και τον Marquez.

 

«Θεωρώ ότι είναι καλύτερο σε σχέση με το περσινό. Και πέρυσι δούλευε καλά, αλλά στον αγώνα είχαμε πάρα πολλές πτώσεις».

 

«Ενδεχομένως να έφταιγε η κεντρική γόμα που ήταν πιο σκληρή απ’ ότι χρειαζότανε για τα σημεία φρεναρίσματος της πίστας».

 

«Φέτος έχουμε την ίδια αίσθηση με το περσινό, αλλά το κέντρο είναι μαλακότερο και σου δίνει καλύτερη αίσθηση».

 

«Για την ώρα παραμένει μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την Κυριακή».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Το ασύμμετρο μπροστά;

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα