• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Το ασύμμετρο μπροστά;
Είναι καλό. Το πίσω παραείναι σκληρό και σπινάρει
Νέα 16/10/2015 - 15:08

Από το Sachsenring κι έπειτα ο Lorenzo δεν έχει πέσει κάτω από τη δεύτερη θέση στις δυο πρώτες ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής!

 

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και σήμερα, με τον Ισπανό να μένει δεύτερος και μόλις 50 χιλιοστά πίσω από τον Marquez.

 

Ο Jorge ήταν ικανοποιημένος με το μπροστινό της Bridgestone, το νέο μπροστινό ασύμμετρο που έφερε στην Αυστραλία, αλλά ανησυχεί για την πρόσφυση στο πίσω.

 

«Ήταν καλή ημέρα και η μοτοσυκλέτα ήταν καλή από την αρχή. Δοκιμάσαμε κι ένα εντελώς διαφορετικό στήσιμο. Είχαμε ίδιο ρυθμό με διαφορετικές αισθήσεις».

 

«Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερη τη μοτοσυκλέτα μας, αλλά με την ίδια αίσθηση που είχαμε σήμερα».

 

«Το θετικό είναι ότι το μπροστινό είναι καλό. Δεν θα έχω την ίδια φθορά με πέρυσι γιατί είναι πιο σκληρό στα πλάγια. Το πρόβλημα είναι το πίσω».

 

«Δυο χρόνια μετά και η άσφαλτος έχει λιγότερη πρόσφυση. Ίσως αυτό το πίσω να ήταν καλό για πριν δυο χρόνια, αλλά τώρα παραείναι σκληρό και σπινάρει».

 

«Οι χρόνοι μας φέτος με του 2013 έχουν διαφορά και αυτό οφείλεται στο ελαστικό, αλλά κι επειδή η άσφαλτος έχει χάσει το αρχικό καλό κράτημα».

 

Στη συνέχεια μίλησε για τις πιθανότητες - και είναι πολλές όπως παραδέχτηκε - να χάσει από τον Valentino Rossi στους επόμενους αγώνες.

 

«Σίγουρα μπορεί να κερδίσει όχι μόνο τον ένα, αλλά όλους τους αγώνες. Έχει τις δυνατότητες και τη σταθερότητα να παλέψει για νίκη/ες».

 

«Πέρυσι είχε κερδίσει εδώ. Όμως δεν θα είναι εύκολο να κερδίσει, όπως δεν θα είναι εύκολο για κανέναν. Ούτε για τον Marquez, ούτε για εμένα».

 

«Ο Marc έχει παρόμοιο με εμένα ρυθμό. Με το καινούργιο ελαστικό είναι πολύ γρήγορος, αλλά αυτό δεν είναι κάτι νέο διότι όσο το ελαστικό είναι καλό η Honda είναι γρήγορη».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Ίσως να μπορούσα και λίγο καλύτερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Περιμένει την «μπλε» αντεπίθεση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα