• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Να νικήσουμε το Rossi!
Αλλιώς ο Τίτλος είναι αδύνατον να έρθει
Νέα 17/10/2015 - 18:18

Ο Jorge Lorenzo τονίζει ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μειώσει τη διαφορά του από τον Valentino στην Αυστραλία, αλλιώς θα είναι σχεδόν αδύνατον να πάρει τον Τίτλο!

 

Ο Ισπανός ήταν εκνευρισμένος μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών στο Phillip Island με τον Iannone.

 

Ο τελευταίος ακολουθούσε τον Ισπανό και κατάφερε - κάνοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο με τον Jorge - να του πάρει τη δεύτερη θέση.

 

Αυτή, ο Lorenzo, πίστευε ότι είναι δική του και γι’ αυτό είχε τα νεύρα στην αρχή, ωστόσο πολύ γρήγορα άφησε πίσω του το περιστατικό και συμφιλιώθηκε με τον Ιταλό στο parc ferme.

 

«Ναι έτσι είναι και θα είναι σχεδόν αδύνατον, αν δεν κερδίσω βαθμούς σε σχέση με τον Valentino αύριο», υπογράμμισε ο Lorenzo όταν τον ρώτησαν αν θα ήταν δύσκολο να πάρει τον Τίτλο εκτός κι αν κόψει βαθμούς από τον Valentino στην Αυστραλία.

 

«Ήταν πολύ σημαντικό εδώ να είμαι γρήγορος στον ένα γύρο, διότι 4-5 μοτοσυκλέτες έχουν το πιο μαλακό ελαστικά και ειδικά ο Maverick ήταν πολύ επικίνδυνος».

 

«Τελικά πήρα την 3η θέση, ενώ κοντά είναι και ο Dani, αλλά δυστυχώς κάναμε τον ίδιο χρόνο με τον Andrea αλλά είναι πρώτος εξαιτίας του δεύτερου γύρου του».

 

«Κρίμα, γιατί πιστεύω ότι η θέση μας σήμερα είναι η δεύτερη, αλλά ο Andrea είναι δυνατός εδώ κι είχε τη θέληση να κάνει ένα γρήγορο γύρο».

 

«Πάντως είναι καλή η τρίτη θέση μιας και ο Vale είχε δυσκολίες σήμερα να μείνει στις πρώτες θέσεις».

 

Τέλος, ο Lorenzo αναφέρθηκε και στον εκπληκτικό ρυθμό του Marc Marquez, τονίζοντας όμως ότι θα συνεχίσει να δουλεύει με την ομάδα για να βελτιώσουν την Μ1 ενόψει του αγώνα.

 

«Ελπίζω να βρούμε κάτι σήμερα το απόγευμα για να μπορέσουμε να παλέψουμε με το ρυθμό του Marc».

 

«Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για το Πρωτάθλημα, συναρπαστικός για τους έξω αλλά με μεγάλη πίεση για τους μέσα».

 

«Για να είμαι ειλικρινής νιώθω μεγάλη πίεση γιατί είμαι γρήγορος στη μοτοσυκλέτα και απλά θέλω να οδηγήσω και να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θα δούμε μετά τον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Το ελάχιστο που θέλουμε;

« Προηγούμενο άρθρο

2016: O Aspar με Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα