• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το ελάχιστο που θέλουμε;
Είναι να ανέβουμε στο βάθρο!
Νέα 17/10/2015 - 19:53

Μετά από δυο χρόνια που δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε βαθμό/ούς στο Grand Prix της Αυστραλίας, ο Marc Marquez θέτει ως στόχο του για αύριο μια θέση στο βάθρο!

 

Αρωγός του σ’ αυτό θα είναι το γεγονός ότι πήρε την pole position σήμερα στην Αυστραλία, έχοντας δείξει πολύ δυνατό ρυθμό στις ΕΔ4.

 

«Φαίνεται ότι το επίπεδο είναι καλό. Νιώθω καλά, νιώθω δυνατός και στο Motegi δυσκολευόμασταν περισσότερο, αλλά εδώ νιώθω δυνατός».

 

«Αύριο στον αγώνα θα είναι διαφορετικά, διότι εδώ με 27 συνεχόμενους γύρους πρέπει να προσέχεις με το πίσω επειδή γλιστράει πολύ. Προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο set-up».

 

«Ειδικά σήμερα κάναμε σημαντικό βήμα και νιώθω καλά. Θα δούμε. Ο ρυθμός του Jorge δεν είναι άσχημος και αύριο θα κάνει κι άλλο βήμα διότι παλεύει για τον Τίτλο και θα είναι δυνατός».

 

«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί. Το ελάχιστο είναι το βάθρο και αν μπορούμε τη νίκη, θα την επιδιώξουμε».

 

Ο Marc είχε μια δύσκολη στιγμή στη δεύτερη έξοδό του στις κατατακτήριες, όταν παραλίγο να του διπλώσει το μπροστινό και να πέσει.

 

«Εκεί πιέζεις παραπάνω και μετά τη δύσκολη στιγμή πονάω λίγο εξαιτίας της αντίδρασης που είχα για να μην πέσω, αλλά είμαι οκ».

 

Ένα από τα κλειδιά του αγώνα θα είναι η διαχείριση των ελαστικών στο Phillip Island, όπου η θερμοκρασία στην άσφαλτο μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια των 27 γύρων.

 

«Θα πρέπει να κατανοήσουμε τις συνθήκες της πίστας, ναι. Να δούμε την κατεύθυνση του ανέμου και ειδικά τη θερμοκρασία».

 

«Πέρυσι, όταν έκοψα το ρυθμό μου ήταν που έπεσα διότι το ελαστικό κρύωσε. Φέτος όμως φαίνεται ότι το ασύμμετρο δουλεύει καλύτερα με τη μεσαία γόμα να είναι μαλακότερη».

 

«Φαίνεται ότι θα είναι όλα καλά για τον αγώνα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Επόμενο άρθρο »

Qatar ΕΔ3: Πάλι μπροστά ο Torres!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Να νικήσουμε το Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα