• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Αποστολή εξετελέσθη!
Αυτή τη θέση περίμενα και πριν τον αγώνα
Νέα 19/10/2015 - 10:08

Ο Jorge Lorenzo κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από τον Valentino Rossi στους 11 βαθμούς, δυο αγώνες πριν το τέλος της σεζόν.

 

Ο Ισπανός ήταν πολύ κοντά στο να πάρει τη νίκη στο χτεσινό αγώνα, όντας μπροστά στον τελευταίο γύρο με διαφορά πάνω από μισό δευτερόλεπτο από τον δεύτερο.

 

Όμως ο τελευταίος γύρος του Marquez του στέρησε την ευκαιρία να πάει στην Μαλαισία με διαφορά μόλις 6 βαθμών από τον ομόσταυλό του!

 

«Αυτή η θέση ήταν λίγο πολύ αυτή που περίμενα πριν τον αγώνα, γιατί ήξερα ότι ο Marc είναι πολύ δυνατός και περίμενα ότι θα είναι πιο γρήγορος από εμένα».

 

«Όμως στον αγώνα κατάφερα να πιέσω και να είμαι κοντά του. Για να είμαι ειλικρινής όμως δεν περίμενα ότι θα ήταν εκεί και ο Andrea με τον Valentino».

 

«Το πίσω σπίναρε πολύ, αλλά η μοτοσυκλέτα δούλεψε πάρα πολύ καλά και κάναμε πολλή δουλειά όλο το Σ/Κ και ειδικά το πρωί βρήκαμε κάτι που μας βοήθησε με την πρόσφυση».

 

«Όμως στις δεξιές, από την αρχή του αγώνα και ειδικά στις αργές, το μπροστινό μου δίπλωνε και σε 2-3 περιπτώσεις έχανα επαφή με το γκρουπ».

 

«Με τον καταπληκτικό τελευταίο γύρο που έκανε ο Marc και με τα προβλήματα αυτά που είχα, δεν κατάφερα να κρατήσω τη διαφορά μου απ’ αυτόν».

 

Πάντως για τον Lorenzo η αποστολή για το σημερινό αγώνα εξετελέσθη, μιας και είχε δηλώσει ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πάρει τον Τίτλο αν δεν είχε καταφέρει να τερματίσει μπροστά από τον Valentino.

 

«Νομίζω ότι πετύχαμε το στόχο μας, διότι εδώ με το τόσο σπινάρισμα στον πίσω τροχό είναι δύσκολο να έχεις πρόσφυση στην έξοδο των στροφών».

 

«Θα πετάξουμε για την Μαλαισία πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Ένας από τους καλύτερούς μου αγώνες!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Αγώνας 1: Φοβερός Torres!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα