• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δύσκολη πίστα
Μεγάλο πρόβλημα στην τελευταία στροφή
Νέα 19/10/2015 - 13:27

Σε μια από τις λιγότερο αγαπημένες του πίστες, ο Dani Pedrosa πήρε την πέμπτη θέση και ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή του.

 

Όπως και ο ομόσταυλός του, ο Dani δυσκολεύτηκε με την πρόσφυση στο πίσω μέρος με τον Ισπανό να έχει κι έναν επιπλέον λόγο: το μικρό σωματικό του βάρος.

 

«Ο αγώνας ήταν δύσκολος, διότι όλο το Σ/Κ δυσκολευόμουν στην τελευταία αριστερή! Είχα πολύ σπινάρισμα και ταλαντώσεις όταν άνοιγα το γκάζι».

 

«Έκανα όμως καλή αρχή και ήμουν επιθετικός στους πρώτους γύρους, αλλά δυστυχώς δεν έλυσα ποτέ το θέμα με την τελευταία στροφή».

 

«Έχανα πολύ σε ταχύτητα εκεί, περίπου δυο με τρία δέκατα! Δεν κατάφερα να το λύσω και αποκόπηκα από το μπροστινό γκρουπ»

 

«Πάντως ήταν καλός αγώνας για εμένα, παρά το ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν δείχνει καλό, επειδή είναι μια πίστα που με δυσκολεύει πάντα».

 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, τα ελαστικά έχουν ελάχιστη πίεση για λόγους ασφαλείας, κάτι που ουσιαστικά λειτούργησε κατά του Ισπανού.

 

«Ναι, δεν μπορούμε να μειώσουμε την πίεση για να το κάνουμε να δουλέψει κι έτσι επειδή είμαι ελαφρύς δυσκολευόμουν πιο πολύ από τους άλλους».

Επόμενο άρθρο »

Qatar Αγώνας 2: Νίκη για Haslam!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Ένας από τους καλύτερούς μου αγώνες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα