• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Έτοιμοι για τον προτελευταίο Γύρο
Αυτό το Σ/Κ στην πίστα Sepang της Μαλαισίας
Νέα 21/10/2015 - 10:20

Μετά τον καταπληκτικό αγώνα στην Αυστραλία και την 50η νίκη του Marc Marquez, οι αναβάτες και οι ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος βρίσκονται στην Μαλαισία.

 

Εκεί που θα διεξαχθεί ο προτελευταίος Γύρος του φετινού συναρπαστικού Πρωταθλήματος.

 

Πέρυσι, απ' όπου και η φωτογραφία, ήταν ο Marquez αυτός που είχε πάρει τη νίκη στη Sepang μπροστά από τον Rossi και με τον Lorenzo να συμπληρώνει το βάθρο.

 

Ένα ίδιο αποτέλεσμα φέτος, θα έδινε προβάδισμα 15 βαθμών στον Rossi ενόψει τον τελευταίου Γύρου στην Valencia.

 

Η παρουσία του Vale στην Μαλαισία είναι πολύ δυνατή. Ο Ιταλός θρύλος έχει κερδίσει έξι φορές στο παρελθόν στη συγκεκριμένη πίστα, ωστόσο η τελευταία του νίκη ήταν το 2010.

 

Βέβαια ο Valentino γνωρίζει ότι μπορεί να τερματίσει δεύτερος στους δυο τελευταίους Γύρους και πάλι να πάρει το Πρωτάθλημα!

 

Δυνατός είναι και ο Lorenzo στη Sepang, σε μια πίστα που βρίσκεται συνεχώς στο βάθρο στους τελευταίους τέσσερεις αγώνες. Η τελευταία του νίκη εκεί ήταν το 2006 στα 250cc.

 

Σίγουρα ο Ισπανός άσος της Movistar Yamaha θα ελπίζει να πάρει τη νίκη για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία στη Sepang, που θα τον φέρει πιο κοντά στο στόχο του.

 

Η περσινή νίκη για τον Marquez στη Sepang ήταν η πρώτη του μετά το 2010 και τα 125cc. Ο Ισπανός ήταν δεύτερος στην πρώτη του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

 

Με τον αέρα των 50 νικών που συμπλήρωσε στην Αυστραλία, ο 22χρονος άσος θα προσπαθήσει να χαρίσει τη νίκη στο HRC για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά!

 

Ο Pedrosa είχε δυο νίκες στη Sepang το 2012 και το 2013, αλλά πέρυσι είχε και δυο πτώσεις στον αγώνα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

 

Μετά τη δύσκολη φετινή σεζόν, ο Ισπανός άσος της Repsol θα θέλει να εδραιώσει την 5η θέση που κρατά στη βαθμολογία, με ένα προβάδισμα 7β από τον Smith.

 

Ο Iannone δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμούς στην πίστα της Μαλαισίας, καθώς το 2013 είχε εγκαταλείψει τον αγώνα και πέρυσι δεν συμμετείχε λόγω τραυματισμού.

 

Ο Ιταλός, που έχει ένα βάθρο εκεί το 2010 στην Moto2 (3ος), έχει διαφορά 23 βαθμών από τον Pedrosa και δείχνει έτοιμος να εξασφαλίσει την 4η θέση στη βαθμολογία.

 

Ο Dovizioso προέρχεται από το χειρότερό του αποτέλεσμα στη μεγάλη κατηγορία φέτος, την 13η θέση στο Phillip Island.

 

Πέρυσι ήταν όγδοος στην Μαλαισία, έχει όμως δυο βάθρα στη Sepang στο παρελθόν: το 2008 που ήταν δεύτερος και το 2010 που ήταν τρίτος.

 

Ο Vinales προέρχεται από τον καλύτερό του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία και βρίσκεται στην πίστα όπου πέρυσι πήρε τη νίκη στην Moto2. Νικητής ήταν και το 2011 στα 125cc.

 

Ο Aleix Espargaro είχε μια πτώση πέρυσι στον αγώνα της Sepang - εξαιτίας επαφής με τον Bautista - με το καλύτερό του αποτέλεσμα εκεί να είναι η 8η θέση το 2012.

 

Ο Smith έχει εξασφαλίσει τον τίτλο της καλύτερης δορυφορικής μοτοσυκλέτας για το 2015, έχοντας διαφορά 51β από τον Cal Crutchlow.

 

Δέκα βαθμούς πιο πίσω ο Danilo Petrucci έχει 97 βαθμούς έναντι των 96 που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής ο Pol Espargaro.

 

Στις OPEN ο Hector Barbera κρατά το προβάδισμα των δυο βαθμών επί του Loris Baz, μιας και στην Αυστραλία και οι δυο δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμούς.

 

Αντίθετα ο Jack Miller κατάφερε να πάρει ένα βαθμό στον εντός έδρας αγώνα του και πέρασε τον Nicky Hayden στη βαθμολογία για έναν βαθμό!

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ήθελα ένα βάθρο εδώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. βλέπει MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα