• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ήθελα ένα βάθρο εδώ!
Το περίμενε ο Βρετανός παρά τα προβλήματα πρόσφυσης
Νέα 21/10/2015 - 11:16

Το πάλεψε ο Cal Crutchlow απέναντι στους Pedrosa και Vinales στην Αυστραλία, όπου ελέω των προβλημάτων πρόσφυσης στον πίσω τροχό πήρε τελικά την 7η θέση.

 

Από τον περασμένο Απρίλιο και την Αργεντινή είχε να τερματίσει αγώνα ο Βρετανός τόσο κοντά στην κορυφή, χάνοντας το βάθρο για οχτώ δευτερόλεπτα.

 

«Οδήγησα στο όριο του συνόλου που έχουμε στη διάθεσή μας. Κάναμε καλό βήμα, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ποτέ δεν είχαμε ικανοποιητική πρόσφυση πίσω και είναι τόσο απλό όσο αυτό».

 

«Πάλεψα για τη θέση, αλλά ακόμα κι ο Maverick δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τερμάτισα με τόσες ταλαντώσεις που είχα! Ήταν φανταστικός όλο το Σ/Κ, αλλά θα έπρεπε να ήμουν μπροστά από τον Dani και πρώτος σ’ αυτή τη μάχη».

 

Το Σάββατο ο Crutchlow προσπάθησε και άλλαξε πολλά set-up σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει το χρόνιο φετινό πρόβλημα της RC213V με την πρόσφυση στο πίσω ελαστικό.

 

Όταν δεν τα κατάφερε, πειραματίστηκε με το να αλλάξει τις γραμμές του αλλά και «έπαιξε» ακόμα και με το γκάζι!

 

«Στους τελευταίους 8-9 γύρους κάτι πολύ λάθος συνέβαινε στο πίσω λάστιχο διότι η απόδοσή του έπεσε πάρα πολύ απότομα. Ούτε στις στροφές δεν μπορούσα να μπω, ακόμα κι όταν άφηνα το γκάζι μου έφευγε και δεν ήταν το φρένο κινητήρα. Ήταν το πίσω λάστιχο!»

 

«Προσπάθησα να κάνω όλα τα κόλπα για να έχω πρόσφυση και ακολούθησα και τον Dani για να δω τι κάνει. Αλλά δεν δούλευε τίποτα για μένα».

 

«Ο Marc έκανε καταπληκτική οδήγηση, αλλά ξέρουμε ότι έχει διαφορετικό πλαίσιο από εμάς κι έχει και κανα δυο άλλα πράγματα που τον βοηθάνε».

 

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Η ομάδα τα πήγε καλά το Σ/Κ και δούλεψε πραγματικά πολύ σκληρά. Ήθελα όμως ένα βάθρο και το περίμενα εδώ».

Επόμενο άρθρο »

«Ντροπιασμένος» Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Έτοιμοι για τον προτελευταίο Γύρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα