• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η απάντηση της Yamaha
Στις κατηγορίες της Honda
Νέα 03/11/2015 - 15:06

Χτες παραθέσαμε ακέραιο το δελτίο τύπου της Honda, με τον αντιπρόεδρο του HRC Shuhei Nakamoto να ισχυρίζεται ότι βάσει της τηλεμετρίας, ο Rossi κλώτσησε τη μανέτα του φρένου του Marquez.

 

Ο Nakamoto μίλησε στην αρχή για γεγονότα και όχι για υποθέσεις και στην απάντησή της η Yamaha τονίζει ότι - σύμφωνα με τους Αγωνοδίκες - δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα που να υποστηρίζει τα λεγόμενά του.

 

Από την άλλη δεν πρέπει να παραβλέψουμε και τις δηλώσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών, με τον Rossi να υπογραμμίζει ότι δεν κλώτσησε τον Marquez, ενώ ο 22χρονος δήλωσε το αντίθετο.

 

Τις δηλώσεις του Valentino Rossi για το περιστατικό της Μαλαισίας μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ, ενώ τις αντίστοιχες του Marc Marquez θα τις βρείτε εδώ.

 

Εν αναμονή της πολύ σημαντικής - για την έκβαση του Πρωταθλήματος - απόφασης του CAS στο οποίο έχει προσφύγει ο Valentino Rossi, παραθέτουμε αυτούσια και την απάντηση της Yamaha.

 

«Αναφερόμαστε τόσο στο δελτίο τύπου της Repsol με ημερομηνία 25 Οκτωβρίου (σ.σ. μετά τον αγώνα στη Sepang) όσο και στο αντίστοιχο με ημερομηνία 02 Νοεμβρίου.

 

Η Yamaha θέλει να εκφράσει την αντίθεσή της στις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν για να περιγράψουν το συμβάν ανάμεσα στο Valentino Rossi και τον Marc Marquez.

 

Και τα δυο δελτία τύπου χρησιμοποιούν λέξεις που κατηγορούν τον Valentino Rossi ότι κλώτσησε τη μοτοσυκλέτα του Marc Marquez, κάτι που σύμφωνα με την Επιτροπή και την έρευνά της δεν αποδεικνύεται.

 

Επομένως δηλώνουμε την αντίθεσή μας στις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν στα προαναφερθέντα δελτία τύπου, που δεν συμφωνούν με την έρευνα της Επιτροπής.

 

Η Yamaha δεν επιθυμεί να συζητήσει περαιτέρω αυτό το ατυχές συμβάν. Επιθυμία μας είναι να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Πηγαίνουμε στη Valencia με την ξεκάθαρη πρόθεση να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κερδίσουμε έναν - ίσως - από τους πιο αξιομνημόνευτους τελευταίους αγώνες.

 

Ελπίζουμε ότι όλες οι ομάδες και οι αναβάτες θα διαγωνιστούν με υποδειγματικό και αθλητικό τρόπο, όπως ταιριάζει στην κορυφαία κατηγορία αγώνων μοτοσυκλέτας».

Επόμενο άρθρο »

Motul: Ο Μεγάλος χορηγός των SBK!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Τα στατιστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα