• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ντεμπούτο seamless για Suzuki!
Vinales: Το περιμέναμε, θετικές οι πρώτες εντυπώσεις
Νέα 25/11/2015 - 10:45

Στην Sepang - στις ιδιωτικές δοκιμές της Suzuki την Δευτέρα και την Τρίτη - έκανε το ντεμπούτο του το seamless κιβώτιο του κατασκευαστή.

 

Η Suzuki ήταν το μοναδικό εργοστάσιο που δεν είχε seamless κιβώτιο στις μοτοσυκλέτες του φέτος.

 

Τα πρώτα συμπεράσματα από τον Maverick Vinales ήταν πολύ θετικά. Ο Aleix Espargaro δεν ήταν στο τεστ, αναρρώνοντας από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

 

Το τεστ αυτό ήταν επίσης σημαντικό για την Suzuki, διότι δοκίμασαν και το ενιαίο software για πρώτη φορά, μιας και στο τεστ της Valencia είχαν το εργοστασιακό.

 

Παράλληλα, ήταν ακόμα μια ευκαιρία να δοκιμαστούν τα ελαστικά της Michelin, αλλά και κάποια εξαρτήματα για το πλαίσιο που έφερε η Suzuki στην Μαλαισία.

 

«Αυτές οι δυο ημέρες ήταν πολύ έντονες. Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα και είμαι χαρούμενος επειδή δοκίμασα τα ηλεκτρονικά του 2016», τόνισε ο Vinales.

 

«Η πρώτη επαφή ήταν θετική και μου έδωσαν την εντύπωση ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες. Έχουμε όμως πολλή δουλειά ακόμα και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης».

 

«Είμαι χαρούμενος κι επειδή κατάφερα να δοκιμάσω το seamless κιβώτιο. Το περιμέναμε και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές».

 

«Η πίστα δεν ήταν καθαρή και δεν μπορούσα να πιέσω πολύ, αλλά για την ομάδα το τεστ ήταν καλό».

 

«Τώρα έχουμε πολλές πληροφορίες για να δουλέψουμε το χειμώνα και να ετοιμαστούμε για τις επόμενες δοκιμές του Φεβρουαρίου».

 

Στο ιδιωτικό διήμερο τεστ της Suzuki, το παρόν έδωσαν και οι δοκιμαστές της ομάδας, Takuya Tsuda και Nobuatsu Aoki.

Επόμενο άρθρο »

SBK Jerez Test: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Jerez Test: Ημέρα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα