• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το “Περιστεράκι”
Ένας οδηγός εν τη γενέσει
Νέα 13/02/2016 - 12:59

 

Όταν ο πατέρας είναι αγωνιζόμενος και η δουλειά του είναι μέσα στους αγώνες και την μοτοσυκλέτα, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο γιος να ακολουθήσει τα βήματα του και αυτή η περίπτωση είναι ο Ιωάννης Περιστεράς που γεννήθηκε στις 21/05/2005 και είναι μαθητής στην 5η τάξη του Δημοτικού.

Το πρώτο του ερέθισμα με την μοτοσυκλέτα ήταν μόλις στην ηλικία των 40 ημερών σε αγώνα ΠΠΤ στην πίστα των Σερρών, ενώ η πρώτη επαφή με τη δική του μοτοσικλέτα ήταν σε ηλικία 4 ετών, με μία Yamaha PW.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα προπονείται δυναμικά και έχει συμμετάσχει σε παρουσιάσεις και αγώνες super cross για δύο συνεχόμενες χρονιές στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με Yamaha PW.

Η πρώτη του street αγωνιστική επαφή ήταν το 2014 στο Minigp1 CUP (με HONDA NSF) ενώ το 2015 συμμετείχε σε αγώνες δύο κατηγοριών,στο Minigp1 CUP με μοτοσυκλέτα HONDA NSF και στο KIDGP με μοτοσυκλέτα Blata, κατακτώντας την 3η και 2η θέση της τελικής βαθμολογίας αντίστοιχα.

Το 2016 θα πραγματοποιήσει την συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα Ελλάδας αλλά και στο Πρωτάθλημα Ιταλίας στην κατηγορία PreMiniGp με Metrakit.

Ο Ιωάννης εκτός από την αγάπη του και την ενασχόλησή του με την μοτοσυκλέτα, από το 2015 προπονείται εντατικά με kart και οι επιδόσεις του είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές, τόσο σε εξέλιξη όσο και σε χρόνους, οδηγώντας τον σε συμμετοχή σε αγώνες το 2016.

Αγαπημένα του χόμπι είναι το ποδόσφαιρο, το PS και τα tablet.

Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προσπάθεια και θα ενημερώνουμε για την πορεία σεΙταλία και Ελλάδα!

Επόμενο άρθρο »

MotoGP, επόμενο τεστ: Αυστραλία!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Η νέα Ninja!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα