• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2-Moto3 Jerez Test
Ο καιρός έκανε τις δοκιμές ημερήσιες!
Νέα 16/02/2016 - 11:51

Το διήμερο, αρχικά προγραμματισμένο, τεστ των ομάδων της Moto2 και της Moto3 στην πίστα της Jerez, περιορίστηκε τελικά στη μία ημέρα.

 

Την Κυριακή, οι πολύ δυνατοί άνεμοι στην πίστα - με πληροφορίες να αναφέρουν πάνω από 70χλμ/ώρα - δεν επέτρεψαν σε κανέναν να μπει στην πίστα.

 

Αντίθετα οι ομάδες και οι αναβάτες περίμεναν στα γκαράζ τους μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες, όμως κάτι τέτοιο ποτέ δεν έγινε.

 

Την Δευτέρα όμως η κατάσταση είχε αλλάξει άρδην. Ο ήλιος έλουζε την Ισπανική πίστα και ο άνεμος είχε πέσει σε πιο ανεχτά επίπεδα κι έτσι όλοι βγήκαν στην πίστα.

 

Είναι ενδεικτικό του πόσο χρειάζονται χρόνο στο στεγνό οι αναβάτες, που ο Fabio Quartararo έκανε 99 (!) γύρους μέχρι να κλείσει η πίστα το απόγευμα!

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι και στο προηγούμενο τεστ της Valencia, ο καιρός και συγκεκριμένα η βροχή είχε περιορίσει τους αναβάτες την πρώτη ημέρα.

 

Στην Jerez - όπως και στην Valencia - το τεστ ήταν ιδιωτικό και χρόνοι δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο οι ομάδες στα δελτία τύπου μας πληροφορούν ότι έκαναν πολύ δυνατούς χρόνους.

 

Παρά τις βελτιωμένες καιρικές συνθήκες, δεν έλειψαν οι πτώσεις. Οι Johann Zarco και Sandro Cortese έπεσαν, χωρίς να τραυματιστούν, ενώ ελαφρά τραυμάτισε ένα δάχτυλο στο δεξί του χέρι ο Miguel Oliveira.

 

Πάντως ο Πορτογάλος άσος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και θα πάρει κανονικά μέρος στο επίσημο τεστ των κατηγοριών που θα γίνει στην Jerez από 2 έως 4 Μαρτίου.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν!

« Προηγούμενο άρθρο

Vid: Η παρουσίαση της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα