• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν!
Έτοιμος ο Valentino για το δεύτερο τεστ της σεζόν
Νέα 16/02/2016 - 13:09

Μια ημέρα μετά τα γενέθλιά του, που είναι σήμερα για τον Valentino Rossi ο οποίος γίνεται 37 ετών, ο Ιταλός άσος θα βρεθεί στην πίστα για τις δεύτερες δοκιμές της χρονιάς.

 

Το καλύτερο δώρο για τον Vale θα ήταν να σημειώσει ακόμα περισσότερη πρόοδο με την Μ1 του στην Αυστραλία και παράλληλα να μειώσει τη διαφορά του από τον Jorge Lorenzo.

 

Βέβαια ο Rossi έχει δείξει ότι δουλεύει με στόχο όχι το χρόνο, αλλά την όσο καλύτερη προετοιμασία για την έναρξη της κάθε σεζόν.

 

Η δουλειά με τα ηλεκτρονικά και τα ελαστικά της Michelin θα είναι πολλή, ενώ θα πρέπει και να καταλήξει στο πλαίσιο για τη νέα χρονιά και ίσως τον δούμε να κάνει και κάποια προσομοίωση την τελευταία ημέρα!

 

«Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης και προπόνησης στο σπίτι, είμαι έτοιμος για το δεύτερο τεστ στο Phillip Island», σχολίασε ο Valentino Rossi.

 

«Η θερμοκρασία θα είναι καλή στην Αυστραλία και θα έχουμε την ευκαιρία να μαζέψουμε δεδομένα για τα ηλεκτρονικά και τα ελαστικά».

 

«Το τεστ στην Μαλαισία ήταν καλό για την Yamaha. Πρέπει βέβαια να βελτιωθούμε κι άλλο, αλλά σε γενικές γραμμές ήμουν ικανοποιημένος με τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας».

 

«Η Yamaha δούλεψε σκληρά το χειμώνα και ανυπομονώ να δοκιμάσω τη μοτοσυκλέτα σε μια διαφορετική πίστα, όπως είναι το Phillip Island, όπου συνήθως είμαστε γρήγοροι».

 

«Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Οι αντίπαλοί μας δουλεύουν πολύ και ήδη από το Phillip Island πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν».

 

«Νιώθω καλά και είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις πρώτες θέσεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά από την Μαλαισία και να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα για φέτος».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2-Moto3 Jerez Test

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα