• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι!
Σ’ αυτό το άθλημα τα πάντα μπορούν ν’ αλλάξουν άμεσα
Νέα 16/02/2016 - 13:48

Ο Jorge Lorenzo ήταν ο αναβάτης που ξεχώρισε με την εκπληκτική του ταχύτητα στις δοκιμές της Μαλαισίας.

 

Αν και δεν ήταν 100% έτοιμος, ο Ισπανός ήταν ο μοναδικός που στο τέλος κατάφερε να πέσει στο 1:59, ενώ χρησιμοποιώντας το σκληρό ελαστικό κατάφερε ν’ αφήσει πάνω από ένα δευτ. πίσω του τον ανταγωνισμό.

 

Τώρα, στο ζεστό καιρό της Αυστραλίας, ο Lorenzo ανυπομονεί να επιβεβαιώσει την ταχύτητά του σε μια διαφορετική πίστα όπως είναι αυτή του Phillip Island.

 

Βασικό μέλημα του Lorenzo, πέρα από τα ηλεκτρονικά και τα ελαστικά, είναι η σύγκριση ανάμεσα στα δυο πλαίσια της Yamaha και πολύ πιθανό μια προσομοίωση την τελευταία ημέρα.

 

«Ανυπομονώ για το τεστ στο Phillip Island, ειδικά αυτή την περίοδο που η θερμοκρασία εκεί είναι πολύ καλή», σχολίασε ο Jorge Lorenzo.

 

«Ανυπομονώ να δω αν η μοτοσυκλέτα είναι δυνατή κι εδώ, μετά την καλή αρχή στην Μαλαισία. Θα είναι κι ένα σημαντικό τεστ για τα ελαστικά, που υποφέρουν συνήθως εδώ».

 

«Από την πλευρά μου θέλω πολύ να διατηρήσω το ρυθμό μου και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά στο να κατανοήσω τη μοτοσυκλέτα».

 

«Ας δούμε αν θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε στο σωστό δρόμο εξέλιξης».

 

«Νιώθω καλά και προετοιμάζομαι σωματικά και πνευματικά για τη νέα σεζόν, η οποία σίγουρα θα είναι το ίδιο δύσκολη με την περσινή».

 

«Παρά τα καλά αποτελέσματα που είχαμε στην Sepang, είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε προσγειωμένοι, διότι σ’ αυτό το άθλημα τα πάντα αλλάζουν γρήγορα».

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin για την Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα