• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Περίεργη αίσθηση!
Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει για την ώρα
Νέα 17/02/2016 - 13:07

Απογοητευμένος με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που συνάντησε στην πίστα του Phillip Island ήταν ο Jorge Lorenzo μετά το τέλος της 1ης ημέρας δοκιμών.

 

Ο Ισπανός ήταν ο ταχύτερος όλων - και με διαφορά - στο προηγούμενο τεστ της Μαλαισίας, ενώ στη βρεγμένη πίστα της Αυστραλίας ήταν μέσα στην τριάδα.

 

Καθώς όμως αρκετοί εκμεταλλεύτηκαν τα μικρά διαστήματα στο στεγνό που πρόσφερε η ημέρα, ο Lorenzo άρχισε να χάνει θέση στη λίστα με τους χρόνους.

 

Τον καλύτερό του χρόνο τον πέτυχε στο βρεγμένο, ενώ όπως και οι περισσότεροι, μίλησε για παράξενη αίσθηση με τα ελαστικά της Michelin σήμερα.

 

«Ήταν μια απογοητευτική ημέρα για όλους. Πρέπει να κάνουμε μερικούς γύρους για να δούμε πως είναι η μοτοσυκλέτα με τα ελαστικά και τα ηλεκτρονικά».

 

«Επιτέλους στην τελευταία έξοδο ήμασταν με σλικ. Ήταν όμως περίεργη η αίσθηση. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς για την ώρα».

 

«Θα πρέπει να το δούμε αύριο, γιατί σήμερα δεν είχαμε χρόνο να το εξετάσουμε».

 

«Κανονικά περιμέναμε καλή ημέρα, το βλέπεις και στο Γύρο των SBK που γίνεται τέτοια περίοδο, αλλά δεν είχαμε τύχη».

 

«Οι συνθήκες ήταν μισό-μισό, ποτέ τελείως βρεγμένο και όχι ιδανικά στεγνό. Ήταν δύσκολο να οδηγήσεις σ’ αυτές τις συνθήκες και αν στήσεις τη μοτοσυκλέτα».

 

«Στο τέλος κάναμε όμως δυο γύρους με σλικ, ήταν όμως περίεργο το συναίσθημα. Ανυπομονώ γι’ αύριο για να δούμε πως δουλεύει η μοτοσυκλέτα με τα σκλικ».

 

Όπως και στο γκαράζ του Rossi, έτσι και ο Lorenzo έχει δυο μοτοσυκλέτες για συγκρίσεις στο γκαράζ του: μια υβριδική του 2015 και αυτή του 2016.

 

«Για την ώρα ρίξαμε το βάρος σ’ αυτή του 2015 και τη δοκιμάσαμε στο στεγνό και στο βρεγμένο», πρόσθεσε ο Lorenzo

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Χαμένη ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Είναι διαφορετικά εδώ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα