• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Τα πάντα ήταν διαφορετικά!
Πρώτη φορά στο βρεγμένο με Michelin/νέα ηλεκτρονικά
Νέα 17/02/2016 - 14:52

Για τους πιο μυημένους, το Phillip Island είναι μια περιοχή όπου κανείς μπορεί να περιμένει και τις τέσσερεις εποχές του χρόνου σε μερικές ώρες!

 

Η σημερινή ημέρα το επιβεβαίωσε αυτό, με τον καιρό να είναι εντελώς αλλοπρόσαλλος και να χαλάει τα σχέδια όλων των αναβατών της μεγάλης κατηγορίας.

 

Πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν στην αρχή των δοκιμών να μείνουν εκτός πίστας, μήπως και οι συνθήκες βελτιωθούν στη συνέχεια.

 

Ένας από αυτούς ήταν και ο Dani Pedrosa. Όταν όμως ο Ισπανός συνειδητοποίησε ότι η κατάσταση δεν θα άλλαζε, ήταν ο πρώτος που βγήκε στην πίστα.

 

Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Pedrosa να δοκιμάσει τα ελαστικά της Michelin και το ενιαίο software στη βροχή, κάτι που δεν είχε κάνει μέχρι σήμερα.

 

Οι χρόνοι πέρασαν σε δεύτερη μοίρα και ο Ισπανός άσος του HRC ολοκλήρωσε την ημέρα στην 17η θέση.

 

«Σήμερα έβρεχε σχεδόν όλη την ημέρα και όταν είδα ότι ήταν βρεγμένη η πίστα αποφάσισα να βγω, μιας και δύσκολα συναντάς τέτοιες συνθήκες εδώ».

 

«Η αίσθηση που είχαμε ήταν καλή κι έκανα μερικούς γύρους για να δοκιμάσω τη μοτοσυκλέτα, τα ελαστικά και τα ηλεκτρονικά σ’ αυτές τις συνθήκες».

 

«Τα πάντα ήταν διαφορετικά απ’ ότι είχαμε πριν κι έτσι πρέπει να κινηθούμε βήμα-βήμα».

 

«Θα ήθελα να κάνω περισσότερους γύρους στο βρεγμένο, αλλά η πίστα άρχισε να στεγνώνει σταδιακά και ποτέ δεν ήταν τελείως βρεγμένη, ή στεγνή».

 

«Κάποιοι βγήκαν με σλικ αλλά ακόμα ψιχάλιζε και δεν ήταν εύκολο κι έτσι προτιμήσαμε να μείνουμε στο γκαράζ».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Χρήσιμες πληροφορίες!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Χαμένη ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα