• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Χρήσιμες πληροφορίες!
Από τους γύρους που κάναμε στη βροχή
Νέα 17/02/2016 - 15:53

Το μεγαλύτερο θετικό της 1ης ημέρας δοκιμών στην Αυστραλία, σύμφωνα με τον Marc Marquez, ήταν το γεγονός ότι δοκίμασε τα βρόχινα ελαστικά της Michelin.

 

Ο καλύτερος χρόνος του Ισπανού άσου έγινε με τα ενδιάμεσα ελαστικά του κατασκευαστή, 1:35,354.

 

Στις δοκιμές του Phillip Island, ο Marquez - όπως και ο Dani Pedrosa - έχουν στη διάθεσή τους τον νέας γενιάς κινητήρα του 2016.

 

Όσο για τα ελαστικά, ο Ισπανός δήλωσε ότι τα βρόχινα της Michelin έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα σλικ της εταιρείας.

 

«Κάναμε μερικούς γύρους στη βροχή σήμερα και αυτό μας έδωσε τις πιο χρήσιμες πληροφορίες που πήραμε σήμερα», σχολίασε ο Marc που σήμερα γίνεται 23 χρονών.

 

«Τα ελαστικά φαίνεται ότι δουλεύουν καλά σ’ αυτή την πίστα κι επιπλέον η πρόσφυση είναι καλή. Τα βρόχινα της Michelin εδώ έχουν πολύ καλή αίσθηση».

 

«Ο χαρακτήρας τους είναι ίδιος με των σλικ. Έχουμε πολλή πρόσφυση στο πίσω ελαστικό και το μπροστινό ήταν επίσης σταθερό».

 

«Φαίνεται ότι πρέπει να φρενάρεις και πάλι λίγο πιο νωρίς, σε σχέση με τα Bridgestone, αλλά με το πίσω η πρόσφυση είναι πραγματικά πολύ καλή».

 

Ο 23χρονος χρησιμοποιούσε το πλαίσιο που είχε στο δεύτερο μισό του ’15, ενώ τόνισε ότι τα ηλεκτρονικά δούλεψαν καλά, αν και παραδέχτηκε ότι δεν πίεσε τη μοτοσυκλέτα του στο όριο.

 

«Η αίσθηση με τα ηλεκτρονικά ήταν καλή. Το θέμα είναι ότι κάναμε πέντε γύρους και μετά άλλους πέντε και είναι δύσκολο να καταλάβεις».

 

«Παράλληλα δεν πίεσα και πολύ, δεν πίεσα στο όριο, αλλά φαίνεται ότι τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ ότι τα υπολόγιζα».

 

Τέλος, ο Marquez τόνισε ότι η αυριανή ημέρα, δεύτερη του επίσημου τεστ στην Αυστραλία, θα είναι πολύ σημαντική, καθώς και την Παρασκευή ο καιρός αναμένεται να είναι άστατος.

Επόμενο άρθρο »

MOTOCROSS στην Χαλκίδα

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Τα πάντα ήταν διαφορετικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα