• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Αντι-Chaz μοτοσυκλέτα!
Καταπληκτικό διπλό για τον Rea στο Phillip Island
Νέα 29/02/2016 - 12:36

Χαρούμενος ο Jonathan Rea μετά τη μεγάλη του επιτυχία και το διπλό στην Αυστραλία, χαρακτήρισε τη μοτοσυκλέτα του “Anti-Chaz”, έχοντας καταφέρει και στους δυο αγώνες να επικρατήσει στο τέλος του Chaz Davies.

 

«Ήταν απίστευτο! Ήξερα ότι στον τελευταίο γύρο ο Chaz θα έκανε την κίνησή του, όπως άλλωστε έκανε και χτες», σχολίασε ο Rea μετά το τέλος του χτεσινού δεύτερου αγώνα.

 

«Η ομάδα μου έδωσε μια διαφορετική μοτοσυκλέτα στο 2ο αγώνα, με την οποία ένιωθα καλύτερα στα φρένα. Ήταν μια μοτοσυκλέτα anti-Chaz με την οποία μπορούσα να απαντήσω στις κινήσεις του».

 

Στον πρώτο αγώνα, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία των SBK-Motul έγινε Σάββατο, ο Rea προσπάθησε να ξεφύγει από τους διώκτες του χωρίς επιτυχία. Στο δεύτερο όμως ακολούθησε διαφορετική τακτική, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του στον τελευταίο γύρο.

 

«Σήμερα (σ.σ Κυριακή) δεν προσπάθησα να ξεφύγω. Αυτό ήταν το πλάνο μας, να είμαι πιο υπομονετικός σε σχέση με χτες. Ακόμα κι όταν ο Sykes ξέφυγε δεν ήθελα ν’ ακολουθήσω και ο Van der Mark πέρασε, αλλά ήμουν χαρούμενος μ’ αυτό».

 

«Ο μοναδικός λόγος που πίεσα με πέντε γύρους ν’ απομένουν, δεν ήταν για να ξεφύγω αλλά περισσότερο για να μειώσω το μπροστινό γκρουπ».

 

«Αν ήταν να παλέψω στο τέλος για τη νίκη, αυτό θα γινόταν με έναν αναβάτη αντίπαλο και όχι με πέντε. Δούλεψε η τακτική μου μιας και ο Chaz ήταν πολύ κοντά στον τελευταίο γύρο, με τον Van der Mark πιο πίσω».

 

Το διπλό στην Αυστραλία σημαίνει ότι ο Rea βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 14β διαφοράς από τον δεύτερο, έχοντας ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθειά του να υπερασπιστεί με επιτυχία τον Τίτλο του στα SBK-Motul.

 

«Είμαι πολύ υπερήφανος που έδωσα στην Kawasaki το διπλό. Η μοτοσυκλέτα είναι ακόμα στο 85-90%. Ήταν η πρώτη φορά με την καινούργια μοτοσυκλέτα. Έχουμε καινούργιο πλαίσιο, νέα μοτοσυκλέτα, νέο κινητήρα».

 

«Και για να καταφέρουμε αυτό που καταφέραμε δείχνει τη δύναμη της Kawasaki και των ανθρώπων της ομάδας μου. Υπάρχουν πολλοί στο παρασκήνιο και είμαι ευγνώμων που σχετίζομαι μ’ ένα εργοστάσιο όπως η Kawasaki».

Επόμενο άρθρο »

1ος Αγώνας Π.Π. Motocross

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της Leopard Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα