• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3: Η παρουσίαση της VR46
Fenati: Ήρθε η ώρα για Τίτλο!
Νέα 01/03/2016 - 12:18

Τη διευρυμένη της σύνθεση για το 2016 παρουσίασε η ομάδα του Valentino Rossi για το Πρωτάθλημα της Moto3.

 

Η ομάδα θα διανύσει την τρίτη της σεζόν στην κατηγορία, με αιχμή του δόρατος τον Romano Fenati που μετρά εννέα βάθρα, συμπεριλαμβανομένων πέντε νικών.

 

Για φέτος όμως, ο νεαρός άσος της VR46 έχει βάλει ψηλά τον πήχη, θέλοντας να κατακτήσει τον Τίτλο στην κατηγορία, προτού κάνει το βήμα στην Moto2 πάλι με την ομάδα του Vale.

 

«Η ώρα έφτασε. Ο Τίτλος θα είναι μια ηθική νίκη. Είμαι έτοιμος. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα», σχολίασε ο Ιταλός.

 

Ο Fenati - 4ος πέρυσι στο Πρωτάθλημα της Moto3 - θα έχει και πάλι ομόσταυλό του τον Andrea Migno, ενώ η ομάδα φέτος θα έχει τρεις αναβάτες με τη προσθήκη του πολλά υποσχόμενου Nicolo Bulega.

 

«Νιώθω σαν ο μεγάλος αδερφός. Φέτος θα έχω μεγαλύτερη ευθύνη και θα είναι σημαντικό να προσέχω τον Nicolo. Το ίδιο θα κάνει και ο Andrea», πρόσθεσε ο Fenati.

 

Ο 19ος πέρυσι Migno, νιώθει «...σίγουρος» και πιστεύει ότι φέτος θα είναι «...μια καλή χρονιά. Ο Valentino μας μαθαίνει να μην το βάζουμε κάτω».

 

«Μετά από ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος και να προχωρήσεις μπροστά».

 

Ο Niccolo Bulega - 16 ετών - έρχεται στην κατηγορία ως ο Πρωταθλητής της Ισπανικής CEV Repsol Moto3.

 

«Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία το να αγωνίζομαι με την VR46. Όλοι δουλεύουν πολύ σκληρά και ο Romano με τον Andrea δεν είναι απλά ομόσταυλοι, αλλά και καλοί φίλοι».

 

«Βέβαια ο ομόσταυλός σου είναι και ο μεγαλύτερός σου αντίπαλος», πρόσθεσε ο Bulega, ο οποίος πέρυσι στην Valencia έκανε έκτακτη συμμετοχή και πήρε τη 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Guintoli: Δεν το περιμέναμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo ο Πολεμιστής!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα