• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Thailand ΕΔ2
Έδειξε τις προθέσεις του ο Van der Mark!
Νέα 11/03/2016 - 14:54

Ο Michael Van der Mark έδειξε τις διαθέσεις του την πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα Chang της Ταϊλάνδης, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο!

 

Για το δεύτερο Γύρο των SBK-Motul, ο Ολλανδός της Honda ήταν θεαματικός στα τελευταία λεπτά των ΕΔ2, κάνοντας μερικούς πολύ γρήγορους γύρους.

 

Οι συνθήκες της πίστας βελτιώνονταν συνεχώς καθώς περνούσε η ώρα και ο Van der Mark πήρε την πρώτη θέση με δέκα περίπου λεπτά να απομένουν για το τέλος.

 

Ο Ολλανδός έκανε χρόνο 1:34,629 στον τελευταίο του γύρο, αφήνοντας δυο δέκατα πίσω του τον Sylvain Guintoli. Ο Γάλλος και πάλι έδειξε τις τεράστιες δυνατότητες της R1!

 

Οι δυο τους άφησαν αρκετά πίσω τον τρίτο Jordi Torres, τον αναβάτη που συνήλθε γρήγορα από την πτώση του στις ΕΔ1 και κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση το απόγευμα.

 

Ο Alex Lowes είναι η δεύτερη Yamaha στην πρώτη πεντάδα, κάνοντας τον 4ο χρόνο, μπροστά από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Jonathan Rea.

 

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή ακολούθησαν οι Nicky Hayden, πάλι δυνατός ο Αμερικανός άσος και ο Tom Sykes.

 

Δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για την Ducati, αλλά εν τέλει οι Davies και Giugliano κατάφεραν να μπουν στη δεκάδα κι επομένως, σύμφωνα με το νέο σύστημα που ισχύει, να περάσουν απευθείας στην SP2.

 

Να θυμίσουμε ότι από φέτος οι δέκα καλύτεροι μόνο των ΕΔ1 και ΕΔ2 παίρνουν το εισιτήριο για το δεύτερο σκέλος της Superpole των SBK-Motul.

 

Την τελευταία θέση της δεκάδας άρπαξε ο Markus Reiterberger.

 

Τη μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις της SP1 θα προσπαθήσει να πάρει ο Josh Brookes που έχασε την ευκαιρία να μπει στη δεκάδα για μόλις 6χιλ.

 

Εκτός δεκάδας και ο αναβάτης που έκλεψε την παράσταση στις ΕΔ1, όταν και πήρε την πρώτη θέση, ο Leon Camier.

 

Τεχνικά προβλήματα είχαν οι Ramos, Abraham, de Angelis και Savadori, ενώ πτώση είχε ο Sylvain Barrier.

Επόμενο άρθρο »

«Προδομένος» ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Μαθαίνουμε τα ελαστικά της Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα