• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto3: ΕΔ2
O Loi το χρόνο, ο Binder τη σταθερότητα
Νέα 17/03/2016 - 23:37

Ο Livio Loi απέδειξε ότι δεν ήταν τυχαία η πρώτη του θέση στις ΕΔ1, κάνοντας συγκλονιστική παρουσία στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές!

 

Ο 18χρονο Βέλγος στην τελευταία του έξοδο έγραψε δυο γύρους στο 2:05, με καλύτερο στο 2:05,832 που είναι κάτω από τον απόλυτο χρόνο της πίστας!

 

Εντυπωσιακός και πολύ χαρούμενος ο Livio Loi, είναι η πρώτη φορά που παίρνει την πρώτη θέση σε δυο συνεχόμενες επίσημες δοκιμές!

 

Ο τρομερός χρόνος του νεαρού Βέλγου αποκτά άλλη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι τον έκανε μόνος του, χωρίς τη βοήθεια του slipstreaming που «έψαχνε» πολύς κόσμος στην κατηγορία.

 

Ενώ όμως ο Loi είχε τον - φοβερό - χρόνο στον ένα γύρο, ο Brad Binder είχε τη σταθερότητα!

 

Ο Ν. Αφρικανός έκανε 11 συνεχόμενους γύρους στη δεύτερη έξοδό του - χωρίς να αποφύγει την κίνηση - με πολύ δυνατά αποτελέσματα, καθώς ήταν σταθερός στο μεσαίο/ψηλό 2:06!

 

Ο Binder ήταν στην έκτη θέση με διαφορά όμως μόλις 4 δεκάτων, καθώς οι πρώτοι εννέα είχαν μεταξύ τους απόσταση στο μισό δευτερόλεπτο!

 

Ο Joan Mir ήταν δυνατός και πήρε τη δεύτερη θέση, καταπληκτικός ο rookie, μπροστά από τον φοβερό Nicolo Bulega!

 

Ο νεαρός αναβάτης του Valentino Rossi έδειξε τις προθέσεις του με το καλημέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση σήμερα!

 

Ο rookie στην Moto3,  χωρίς τη βοήθεια slipsteaming, έγραψε φοβερούς χρόνους και είχε την πρώτη θέση με το 2:06,184 που έκανε λίγο πριν το τέλος.

 

Τότε ήταν που ήρθε η πτώση και το τέλος για τον Bulega, ο οποίος δεν μπορούσε να «απαντήσει» στους χρόνους των Loi και Mir που τον πέρασαν.

 

Τέταρτος ο Romano Fenati μπροστά από τον παλιό του ομόσταυλο, τον Bagnaia που ήταν η καλύτερη Mahidra και πήρε την 5η θέση.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Andrea Locatelli, Jakub Kornfeil, Niccolo Antonelli και Bo Bendsneyder, που ακολουθούσε στο μεγαλύτερο διάστημα τον ομόσταυλό του, Binder.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα