• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Νιώθω καταπληκτικά!
Όταν είμαι κοντά στην κορυφή
Νέα 19/03/2016 - 00:20

Ο νεαρός Ισπανός της Suzuki, ο Maverick Vinales που εντυπωσίασε στις χειμερινές δοκιμές, ήταν μόλις τρία δέκατα από το χρόνο του Iannone!

 

Ο άνθρωπος για τον οποίο χτες μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια ο Vale, μπορεί να έχανε 13χλμ/ώρα από την Ducati του Iannone, κατάφερε εν τούτοις να κάνει τον 5ο καλύτερο χρόνο.

 

«Νιώθω πολύ καλά κι έχω εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα μου, ενώ και με το σκληρό ελαστικό είμαι πολύ δυνατός», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Vinales.

 

«Πρέπει όμως να συνεχίσουμε την προσπάθεια βελτίωσης των ηλεκτρονικών, διότι σε κάποιες στροφές το πίσω γλιστράει αρκετά».

 

«Πρέπει να βρούμε λύσεις για το φρένο του κινητήρα, αλλά είμαστε αρκετά έτοιμοι για τον αγώνα. Οι άλλοι θα βελτιωθούν και το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς».

 

Σε αντίθεση με πολλούς από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, ο Maverick Vinales έχει εξαιρετική πληροφόρηση από το μπροστινό της Michelin!

 

«Ανέκαθεν η μοτοσυκλέτα μας ήταν δυνατή με το μπροστινό και σου λέει που είναι το όριο και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

 

«Έχω καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα. Στόχος μας αύριο είναι η 4η ή η 5η θέση. Αν τα καταφέρουμε θα είναι τέλειο».

 

«Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν τα καταφέρουμε ξέρουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και στον αγώνα».

 

«Όταν είμαι 11ος έχω περισσότερο άγχος απ’ ότι όταν είμαι 5ος. Νιώθω καταπληκτικά όταν είμαι κοντά στους πρώτους».

 

Κάποια πράγματα που ξεχώρισε ο Vinales και δήλωσε ως τα πλεονεκτήματά του για το 2016:

 

«Είναι ο τρόπος που δουλεύουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι, ενώ βήμα έγινε και στον κινητήρα με τον οποίο νιώθω πιο ανταγωνιστικός».

 

«Λίγο και το στήσιμο, διότι μετά από ένα χρόνο εμπειρίας, έχοντας δοκιμάσει τόσα πράγματα, έχουμε λίγο παραπάνω πρόσφυση και αυτό μας βοηθάει πολύ».

 

Όσο για το αν θα χρησιμοποιήσει το ολοκληρωμένο seamless της Suzuki, ή αυτό που του αρέσει για την ώρα και είναι seamless μόνο στα ανεβάσματα, ο Vinales είπε:

 

«Το δοκιμάζουμε για να δούμε αν μπορούμε να βγάλουμε μ’ αυτό διάρκεια αγώνα. Όπως πάντα θ’ αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή».

Επόμενο άρθρο »

Θέλει καλύτερο ρυθμό ο Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Καλός ο ρυθμός

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα