• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει καλύτερο ρυθμό ο Iannone!
Εδώ όλα είναι διαφορετικά
Νέα 19/03/2016 - 00:47

Ο άνθρωπος που πήρε την πρώτη θέση και στις δυο σημερινές ελεύθερες δοκιμές, ο Andrea Iannone, είναι βέβαιος ότι θα μπορέσει να βελτιώσει και το ρυθμό του.

 

Ένα βασικό του μέλημα είναι η ευστάθεια της Ducati του και αν η ομάδα του καταφέρει να κάνει πρόοδο σ’ αυτό το κομμάτι, τότε θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός στον αγώνα της Κυριακής.

 

«Θέλω να βελτιώσω το ρυθμό μου. Έχω κάποια προβλήματα και θέλω να βελτιώσω την ευστάθεια και τις κινήσεις».

 

«Αν καταφέρουμε και βελτιωθούμε σ’ αυτό, τότε σίγουρα θα βελτιώσουμε και το ρυθμό μας, διότι η μοτοσυκλέτα θα είναι πιο εύκολη στην οδήγηση».

 

Ο Iannone είχε κάποια θέματα με το πίσω ελαστικό της Michelin στις ΕΔ3, ωστόσο ο 26χρονος άσος είχε μόνο καλά λόγια να πει για την πρόοδο της Michelin το χειμώνα.

 

«Είχα θέματα πρόσφυσης με το πίσω, αλλά εδώ όλα είναι διαφορετικά. Τα πάντα αλλάζουν και είναι διαφορετικά για τον καθένα».

 

«Θεωρώ ότι η στρατηγική στις κατατακτήριες θ’ αλλάξει. Στις ΕΔ2 αλλάξαμε ελαστικό και προσπάθησα να πιέσω, αλλά είχα προβλήματα πίσω».

 

«Η αίσθηση είναι διαφορετική. Μ’ αυτό το ελαστικό μπορείς να βελτιώσεις το χρόνο σου γύρο με το γύρο!»

 

«Επομένως είναι καλύτερο να επιστρέψεις στα pits και να βάλεις ένα καινούργιο ελαστικό για να επιτεθείς στο χρονόμετρο, ή να συνεχίσεις μ’ αυτό;».

 

«Αυτό είναι το ερώτημα. Είμαι πολύ χαρούμενος και με τα δυο ελαστικά, αποτελούν ένα βήμα εμπρός».

Επόμενο άρθρο »

Redding: Διαφορετική νοοτροπία!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Νιώθω καταπληκτικά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα