• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Διαφορετική νοοτροπία!
Αυτό μου έδωσε η αλλαγή στην Pramac
Νέα 19/03/2016 - 01:20

Η δεύτερη σεζόν του Scott Redding στη μεγάλη κατηγορία, ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για τον ίδιο, παρά το ότι κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο στο Γύρο του Misano.

 

Ο Βρετανός, που τερμάτισε τη σεζόν 13ος - μια θέση κάτω απ’ ότι είχε καταφέρει την πρώτη του σεζόν στην κατηγορία το 2014 - ζητούσε διακαώς να ανέβει πάνω σε μια εργοστασιακή Honda.

 

Όταν η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα, συνάντησε τόσες δυσκολίες στην όλη του περσινή πορεία, ώστε να μοιάζει απελευθερωμένος τώρα πάνω στην Ducati του.

 

«Είναι ωραίο να έχεις διαφορετική νοοτροπία όταν έρχεσαι στην πίστα, να θέλεις να βγεις εκεί έξω και να προσπαθήσεις να βελτιωθείς!» σχολίασε ο Redding όταν τον ρώτησαν για την αλλαγή ομάδας φέτος.

 

Η σημερινή ημέρα πήγε κατά το ήμισυ καλά για τον Βρετανό, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση στις ΕΔ2 και στη συνέχεια έπεσε στις ΕΔ3.

 

“Μόλις εξετάσαμε την τηλεμετρία και είδαμε ότι είχα 2% περισσότερο γκάζι απ’ ότι στον προηγούμενο γύρο, με την ίδια ταχύτητα», δήλωσε για την πτώση του.

 

«Πέρα απ’ αυτό όμως ήταν καλή περίοδος. Είχα καλή αίσθηση. Δοκίμασα δυο διαφορετικές μοτοσυκλέτες για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό κι από τις δυο».

 

«Αν αύριο καταφέρουμε να τις κάνουμε “ένα” τότε θα έχουμε πετύχει μια σημαντική βελτίωση».

 

Παρά την πτώση του, ο Scott Redding κατάφερε να περάσει απευθείας στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων, ξορκίζοντας έναν από τους περσινούς του φόβους.

 

Ο στόχος του για την αυριανή ημέρα και τις κατατακτήριες δοκιμές, είναι μια θέση μέσα στις δυο πρώτες σειρές του σχηματισμού εκκίνησης.

 

«Αν καταφέρουμε να φέρουμε στη μια μοτοσυκλέτα τις αρετές και των δυο μαζί, τότε μπορούμε την εξάδα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε αύριο».

 

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι αν κάνει μόνος του το γρήγορο γύρο του, «...θα είμαι μέσα στους εφτά πρώτους».

 

«Αν καταφέρω να έχω κάποιον σε κάποια απόσταση μπροστά μου, τότε θα μπορώ να πάρω θέση στην τετράδα ή πεντάδα».

 

«Ο στόχος για αύριο είναι η εξάδα και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε. Στις ΕΔ3 έκανα μόνος μου το γύρο, αλλά λίγο πριν είχα κάποιον μπροστά μου και ήρθε πιο εύκολα ο χρόνος».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Μικρά βήματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Θέλει καλύτερο ρυθμό ο Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα