• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tech3: Μάλλον μένει ο Espargaro;
Έτσι φαίνεται μετά τη συμφωνία Smith-KTM
Νέα 29/03/2016 - 13:25

Η συμφωνία ανάμεσα σε KTM και Bradley Smith φαίνεται ότι ενισχύει τη θέση του Pol Espargaro στην ομάδα της Tech3.

 

Ήδη πριν ανακοινωθεί η εν λόγω συμφωνία, ο Lin Jarvis - μιλώντας από το Qatar - είχε πει ότι είναι πολύ πιθανό ο ένας από τους δυο αναβάτες της Tech3 να μείνει.

 

Ο ισχυρός άνδρας της Yamaha χαρακτήρισε “Junior Team” (Ομάδα Νέων) την Tech3 που στόχος της είναι η γαλούχηση οδηγών-ταλέντων ώστε να είναι έτοιμοι στο μέλλον να επανδρώσουν την εργοστασιακή ομάδα.

 

«Αυτή είναι η βασική ιδέα», εξήγησε. «Όμως κάποιες φορές δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Μπορεί να έχεις ένα σούπερ ταλέντο, αλλά να μην έχεις θέση στην εργοστασιακή ομάδα».

 

«Επομένως πρώτα θα ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με την εργοστασιακή ομάδα και στη συνέχεια θα μιλήσουμε με τον Herve για την Tech3».

 

«Εκεί φαντάζομαι θα μείνει ο ένας από τους δυο αναβάτες, ενώ θα προστεθεί στην ομάδα ένα νέο ταλέντο», πρόσθεσε ο Lin Jarvis.

 

Ο Pol Espargaro ήρθε στην Tech3 το 2014 ως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2, με στόχο τότε να καλύψει τη μια από τις δυο θέσεις στην εργοστασιακή ομάδα.

 

Ωστόσο: «...αν έχεις τους δυο καλύτερους αναβάτες του κόσμου στην ομάδα σου, τότε μπορείς να περιμένεις», ξεκαθάρισε ο Jarvis.

 

«Επομένως πρώτο μας μέλημα είναι να μείνει ο Jorge και ο Rossi (σ.σ. φυσικά μετά έγινε γνωστή η ανανέωση του τελευταίου) και μετά θα δούμε τι θα γίνει με τα πλάνα διαδοχής».

 

Ο Alex Rins έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα ότι είναι στα πλάνα της Tech3 και θα πλαισιώσει ενδεχομένως τον Pol Espargaro, ο οποίος πάντως θα πρέπει να βελτιώσει κατά πολύ την περσινή του απόδοση στο Πρωτάθλημα.

 

Αυτή τη στιγμή το μεγάλο ζήτημα που απασχολεί τον Jarvis είναι τι απόφαση θα πάρει ο Jorge Lorenzo και το αν θα ανανεώσει ή όχι το συμβόλαιό του με την Yamaha.

 

«Αν αποφασίσει να φύγει, αναμφίβολα αυτός που θα τον διαδεχτεί δεν θα είναι σε θέση να φτάσει τα δικά του επίπεδα απόδοσης», συνέχισε ο Jarvis.

 

«Όπως κάθε ομάδα, έτσι κι εμείς έχουμε δεύτερο και τρίτο σχέδιο γι’ αυτό το ενδεχόμενο κι επομένως έχουμε κάποιες ιδέες για το πως θα κινηθούμε αν δεν μείνει».

 

«Σ’ αυτή τη φάση πάντως δεν είμαι διατεθειμένος να πω ονόματα», πρόσθεσε ο Jarvis, τον οποίο μπορείτε ν’ ακούσετε να μιλά γενικά για τα μεταγραφικά πατώντας εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Super προσφορά σε Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Στην Αργεντινή ο Baldassarri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα