• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Στην Αργεντινή ο Baldassarri!
Παρά τη διπλή εξάρθρωση στο Qatar
Νέα 29/03/2016 - 11:58

Ο Lorenzo Baldassarri δεν κατάφερε να πάρει μέρος στον εναρκτήριο αγώνα του 2016 στην πίστα Losail του Qatar, έχοντας εξαρθρώσει και τους δυο ώμους του στις κατατακτήριες δοκιμές!

 

Ωστόσο ο Ιταλός άσος της Forward Racing είναι πεπεισμένος ότι θα είναι έτοιμος και θα πάρει κανονικά μέρος στο δεύτερο αγώνα της χρονιάς, στην πίστα Termas de Rio Hondo της Αργεντινής.

 

Ο νεαρός Ιταλός, ο οποίος μαζί με τον ετεροθαλή αδελφό του Rossi, Luca Marini, είναι μέλη της Ακαδημίας VR46, ήθελε να μπει στην πίστα την Κυριακή του αγώνα, αλλά οι γιατροί του το απαγόρευσαν.

 

Από τότε ακολουθεί ειδική αγωγή για να βελτιώσει την κατάσταση στους ώμους και την κινητικότητά του, ώστε να είναι έτοιμος για το Γύρο της Αργεντινής αυτό το Σ/Κ.

 

Πάντως για να μπει στην πίστα, πρέπει και πάλι να περάσει από τους γιατρούς, οι οποίοι θα είναι αυτοί που θα του δώσουν (ή όχι) το πράσινο φως για ν’ αγωνιστεί.

 

«Τώρα νιώθω καλύτερα και βάσει κάποιων εξετάσεων που έκανα σε κάποιους ειδικούς, πιστεύω ότι θα μπορώ να πάρω μέρος στην Αργεντινή».

 

«Είμαι σίγουρος, αρκεί να μου δώσουν το πράσινο φως και οι γιατροί αλλά σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να φοράω ειδικά στηρίγματα στους ώμους για να αποτραπούν μη φυσιολογικές κινήσεις».

 

«Θέλω να ευχαριστήσω την Forward Racing, την VR46 και την Clinica Mobile για την υποστήριξή τους. Θα σας δω στην πίστα!» σχολίασε ο Baldassarri.

Επόμενο άρθρο »

Tech3: Μάλλον μένει ο Espargaro;

« Προηγούμενο άρθρο

Honda: «Κλειδί» η συμβολή της Magneti Marelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα