• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Ο Rea για Aragon
Θα ταιριάξει στη νέα Kawasaki!
Νέα 29/03/2016 - 17:16

Ο Jonathan Rea προειδοποιεί τους αντιπάλους του στα SBK-Motul, ότι η πίστα της Aragon - όπου θα διεξαχθεί ο τρίτος Γύρος του Πρωταθλήματος - ταιριάζει στην κυρίαρχη Kawasaki!

 

Ο πρώτος Ευρωπαϊκός αγώνας για τα SBK-Motul είναι προ των πυλών - αυτό το Σ/Κ - με την ZX-10R να έχει πάρει τους πρώτους τέσσερεις αγώνες σε Αυστραλία και Ταϊλάνδη.

 

Στην Aragon, οι εργοστασιακοί αναβάτες της Kawasaki - Jonathan Rea και Tom Sykes - έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα ότι εκεί έκανα δοκιμές τον περασμένο Νοέμβριο.

 

Βάσει αυτού, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jonathan Rea περιμένει ότι η ZX-10R θα είναι πολύ δυνατή, με τον ίδιο να ελπίζει ότι θα αυξήσει κι άλλο το πλεονέκτημα των 29β που έχει στη βαθμολογία επί του Sykes.

 

«Μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα στη χρονιά, είμαι πολύ χαρούμενος που πάμε στην Aragon. Είχαμε ένα πολύ καλό τεστ εκεί τον Νοέμβριο, με τη νέα μοτοσυκλέτα να δείχνει ότι έχει πολλές δυνατότητες».

 

«Η συγκεκριμένη πίστα πάντα βοηθά για αμφίρροπους αγώνες, ενώ μερικοί από τους αντιπάλους μας είναι δυνατοί εκεί. Θυμάμαι πέρυσι ότι μάθαμε πολλά μετά το τέλος και του 2ου αγώνα εκεί».

 

«Ελπίζω λοιπόν ότι θα εφαρμόσουμε στην πράξη όλα αυτά που μάθαμε και θα ξεκινήσουμε απροβλημάτιστα την Παρασκευή, μιας και η πρώτη ημέρα έχει αποδειχτεί ότι είναι πολύ σημαντική».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Είναι ακόμα μεγάλη

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Super προσφορά σε Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα