• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Είναι ακόμα μεγάλη
Η διαφορά μας από την κορυφή!
Νέα 30/03/2016 - 09:54

Για τον Dani Pedrosa μπορεί τα προβλήματα με το arm-pump να αποτελούν παρελθόν, ωστόσο η διαφορά του από την κορυφή στον αγώνα του Qatar φέτος ήταν μεγαλύτερη από πέρυσι!

 

Ο Ισπανός άσος, που απογοητευμένος πέρυσι αναγκάστηκε να μείνει εκτός από τους τρεις επόμενους του Qatar Γύρους, ήταν 10,7δ από την κορυφή το 2015 και 14δ φέτος.

 

Το HRC προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος με τα ηλεκτρονικά - πρόσφατα παραδέχτηκε ότι ζήτησε τη συμβολή της Magneti Marelli - ενώ παράλληλα μαθαίνει τα νέα ελαστικά.

 

Από την πλευρά του, ο Dani Pedrosa ξεκαθαρίζει ότι ακόμα έχουν πολλή δουλειά, ενόψει του δεύτερου Γύρου που θα διεξαχθεί αυτό το Σ/Κ στην Αργεντινή.

 

«Στο Qatar κάναμε ένα σταθερό βήμα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας, εν συγκρίσει με τα χειμερινά τεστ».

 

«Βελτιώσαμε το ρυθμό μας και καταφέραμε να τον κρατήσουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, με καλή σταθερότητα».


«Στα θετικά είναι το γεγονός ότι το χέρι μου πήγε καλά, σε μια πίστα που έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολη σ’ αυτόν τον τομέα στο παρελθόν».

 

«Μάθαμε και πολλά για τη μοτοσυκλέτα, αλλά δεν αρκούν αυτά. Πρέπει να βελτιώσουμε τη θέση οδήγησης, τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας και το στήσιμο γενικά, ώστε να βρούμε περισσότερη ταχύτητα».

 

«Για την ώρα η διαφορά με τους μπροστά είναι πολύ μεγάλη. Αυτός θα είναι ο στόχος μας στην Αργεντινή».

 

«Δεν αγωνίστηκα εκεί πέρυσι, αλλά έχω καλές μνήμες από το 2014 (σ.σ. ήταν δεύτερος, 1,8δ πίσω από τον Marquez) μ’ αρέσει η πίστα κι ελπίζω να κάνουμε ακόμα ένα βήμα».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Έξτρα αυτοπεποίθηση!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Ο Rea για Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα