• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ερωτηματικό μέχρι την Παρασκευή
Ελπίζει το set-up του Qatar να κάνει στην Αργεντινή
Νέα 30/03/2016 - 16:25

Ο Marc Marquez θα φτάσει στην Αργεντινή δυο θέσεις πιο μπροστά απ’ ότι βρισκόταν πέρυσι μετά τον πρώτο αγώνα του Qatar.

 

Μετά τα δύσκολα χειμερινά τεστ, ο Ισπανός άσος του HRC έκανε ένα καλό ξεκίνημα με την τρίτη θέση στο Qatar, στην πίστα που πέρυσι είχε τερματίσει στην 5η θέση.

 

Ο Γύρος όμως της Αργεντινής θα είναι πολύ πιο ιδιαίτερος, καθώς οι αναβάτες της κατηγορίας δεν έκαναν δοκιμές εκεί, όπως συνέβη στο Qatar.

 

Η Michelin έχει κάνει δοκιμές στην πίστα της Αργεντινής, αλλά η πληροφόρηση που πήρε περιοριζόταν στα λεγόμενα του Michele Pirro της Ducati.

 

Ο Ιταλός θα αντικαταστήσει τον Petrucci στο Γύρο της Αργεντινής, με τον Marquez να ελπίζει ότι το βασικό set-up της RC213V από το Qatar, θα δουλέψει και στην Αργεντινή.

 

«Πάμε χαρούμενοι στην Αργεντινή, μετά την τρίτη θέση που πήραμε στο Qatar, ένα αποτέλεσμα που δεν το περίμεναν πολλοί πριν την έναρξη της σεζόν».

 

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά με την Honda και την ομάδα μου και την ημέρα του αγώνα κατάφερα να πιέσω τη μοτοσυκλέτα όσο ήταν εφικτό».

 

«Φυσικά δεν κάναμε δοκιμές εκεί το χειμώνα και θα πρέπει να δούμε αν το set-up από το Qatar δουλέψει κι εδώ».

 

«Αυτό θα ήταν ένα καλό βήμα για εμάς και θα μπορούσαμε ίσως να πιέσουμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα την Κυριακή».

 

«Φυσικά μέχρι την Παρασκευή θα παραμένει το ερωτηματικό, αλλά σε γενικές γραμμές μου αρέσει η πίστα στην Αργεντινή».

 

Στη συγκεκριμένη πίστα διαδραματίστηκε το πρώτο (από τα τρία) επεισόδια που σημάδεψαν την περσινή σεζόν και οδήγησαν σε οριστική ρήξη τις σχέσεις Marquez-Rossi.

 

Στον περσινό αγώνα ο Rossi - με το έξτρα σκληρό πίσω ελαστικό - έκανε μια εκπληκτική επέλαση στους τελευταίους γύρους κι έφτασε τον Marquez.

 

Ο Ισπανός, που είχε επιλέξει την πιο μαλακή από τις δυο διαθέσιμες πίσω γόμες (σκληρό), είχε φτάσει να προηγηθεί μέχρι και 4,3δ από τον αντίπαλό του!

 

Ο Marquez προσπάθησε να κρατηθεί με νύχια και με δόντια μέσα στη μάχη για τη νίκη, αλλά σε μια από τις απόπειρές του ο μπροστινός τροχός του ακούμπησε τον πίσω της M1 του Rossi κι έπεσε.

Επόμενο άρθρο »

Βελτιώσεις για Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Έξτρα αυτοπεποίθηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα