• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo-Marquez απαντούν στα γιουχαρίσματα!
Δεν θέλησε να σχολιάσει ο Valentino Rossi
Νέα 01/04/2016 - 09:49

Το ηλεκτρισμένο κλίμα της περασμένης σεζόν έχει περάσει, ως ένα βαθμό, και στη φετινή με τους οπαδούς ήδη στον πρώτο αγώνα του Qatar να γιουχάρουν τον Lorenzo και τον Marquez στο βάθρο!

 

Ενώ όμως ο Marquez δεν αντέδρασε στις προκλήσεις, ο Jorge Lorenzo από την πλευρά του επέλεξε να κάνει μια χειρονομία «λέγοντας» σε όλους να κλείσουν το στόμα τους!

 

«Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι κακό στους τελευταίους μήνες. Απλά θέλουμε να είμαστε γρήγοροι», ξεκίνησε να λέει στη χτεσινή συνέντευξη τύπου ο Lorenzo, σε σχετική με τα γιουχαρίσματα ερώτηση.

 

«Κέρδισα το Πρωτάθλημα. Ο Marc προσπαθεί, όπως κι εγώ, να είναι επαγγελματίας, να είναι ο καλύτερος στην πίστα και στην όλη διαδικασία ρισκάρουμε τις ζωές μας».

 

«Δεν ξέρω τι έκανα λάθος... απλά επειδή είμαι γρήγορος και κέρδισα κάποιους αναβάτες...;» πρόσθεσε με νόημα ο Ισπανός της Yamaha.

 

Από την άλλη, ο Marquez υπογράμμισε ότι είναι μια κατάσταση την οποία θα πρέπει να συνηθίσει: «Δεν μου αρέσει στο MotoGP να συμβαίνουν αυτά, όπως δεν μου αρέσει και στο ποδόσφαιρο. Και ειδικά όταν είναι εναντίον μου».

 

«Αλλά δεν είμαι χαζός και ξέρω ότι αυτό θα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο. Επομένως πρέπει να προσαρμοστούμε».

 

Ο ίδιος ο Valentino Rossi, όταν πήρε το λόγο για να απαντήσει, δεν θέλησε να προσθέσει τίποτα και αρκέστηκε να πει: «Δεν ξέρω... δεν ξέρω!»

 

Να σημειωθεί ότι η κατάσταση είναι τέτοια, που άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν φήμες ότι ενδεχομένως οι Lorenzo-Marquez να φοβούνται να βγουν από το ξενοδοχείο τους!
 

Πάντως και οι δυο αναβάτες απέκλεισαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο με κατηγορηματικό τρόπο.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Rossi τα πήρε στο κρανίο

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα