• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Aragon ΕΔ1
O Davies μπροστά από τις Honda!
Νέα 01/04/2016 - 13:11

Δυνατό ξεκίνημα για τον Chaz Davies στην πίστα της Aragon, που φιλοξενεί τον τρίτο Γύρο των SBK-Motul, με τον Βρετανό να παίρνει την πρώτη θέση στις ΕΔ1.

 

Ο αναβάτης της Ducati, σε όχι ιδανικές συνθήκες καθώς επικρατούσε δυνατός άνεμος στην πίστα, κατάφερε να κρατήσει την 1η θέση παρά την πίεση από τις δυο Honda!

 

Οι Nicky Hayden και Michael Van der Mark πέρασαν για λίγο μπροστά από τον Βρετανό, αλλά στο τέλος ήταν ο Davies που πέτυχε το 1:58,895, αφήνοντάς τους 3 και 4 δέκατα πίσω του.

 

Ο Hayden κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο του στον τελευταίο γύρο και να επικρατήσει του ομόσταυλού του για ένα δέκατο και να πάρει αυτός τη δεύτερη θέση.

 

Ο Rea έκανε καλό ξεκίνημα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση. Βελτιωμένος πολύ στα τελευταία λεπτά, ο Alex Lowes κατάφερε να κάνει 67χιλ καλύτερο χρόνο από τον Sykes και να μπει στην πεντάδα.

 

Ο Sykes ήταν μπροστά σε όλη σχεδόν τη διάρκεια των ΕΔ1, εκτός των τελευταίων λεπτών που δεν είχε «απάντηση» στους γρήγορους γύρους των αντιπάλων του.

 

Ο Sylvain Guintoli έφερε τη δεύτερη εργοστασιακή R1 στην έβδομη θέση ενώ πολύ κοντά του ήταν ο Xavi Fores που ήταν και η δεύτερη πιο γρήγορη Ducati το πρωί!

 

Η MV Agusta του Leon Camier και η BMW του Jordi Torres ολοκλήρωσαν τη δεκάδα στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές.

 

Οι χρόνοι κατέβηκαν τα τελευταία λεπτά καθώς τόσο η πίστα είχε καθαρίσει περισσότερο, όσο και η θερμοκρασία είχε ανέβει και βοήθησε τους οδηγούς να έχουν καλύτερη πρόσφυση.

 

Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές για τα SBK-Motul ξεκινάνε στις 13:30 και μαζί με τις πρώτες, θα βγουν οι δέκα πρώτοι που θα περάσουν απευθείας στο δεύτερο σκέλος της αυριανής Superpole.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Έξω η Monza!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Γιατί είπε όχι ο Stoner;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα