• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina MotoGP: ΕΔ1
Σκονισμένη πίστα, πρώτος ο Dovi!
Νέα 01/04/2016 - 01:17

Σε μια πολύ βρώμικη πίστα, ήταν ο Andrea Dovizioso αυτός που ξεχώρισε στις ΕΔ1 της Termas de Rio Hondo, για το δεύτερο Γύρο του Πρωταθλήματος.

 

Ο δεύτερος στον αγώνα του Qatar κατάφερε ν’ αρπάξει την πρώτη θέση από τον Marc Marquez με τον τελευταίο του γύρο, που ήταν 94χιλ πιο γρήγορος από του Ισπανού.

 

Σε τέτοιες συνθήκες βέβαια, οι χρόνοι και οι θέσεις δεν παίζουν σπουδαίο ρόλο και δεν αποτελούν κριτήρια για τους αναβάτες.

 

Όπως και να ‘χει πάντως, ο Yonny Hernandez ενθουσίασε τους οπαδούς στις κερκίδες με τον Κολομβιανό να κάνει τον τρίτο χρόνο!

 

Η πίστα της Αργεντινής έχει τη μεγάλη πίσω ευθεία των 1,076μ αλλά αυτή δεν φόβιζε τις δυο Suzuki ούτε και πέρυσι, που είχαν πιο αδύναμο κινητήρα.

 

Φέτος, με τη βελτιωμένη σε κιβώτιο και κινητήρα GSX-RR οι Vinales και Aleix Espargaro ξεκίνησαν με μια θέση στην πεντάδα στις ΕΔ1!

 

Ο Valentino Rossi μπήκε από τους τελευταίους στην πίστα, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τον Ιταλό από το να είναι στο τέλος η καλύτερη Yamaha στην 6η θέση.

 

Ο Dani Pedrosa τον πλησίασε στα 50χιλ κι έμεινε 13 μπροστά από τον Jack Miller που είχε ένα μαγικό πέρασμα γλιστρώντας σ’ ένα κομμάτι της πίστας!

 

Το replay από την τηλεόραση του OTE TV ήταν μαγευτικό, με τον νεαρό Αυστραλό μάλιστα σ’ εκείνο το σημείο να είχε την πρώτη θέση στους χρόνους!

 

Στη συνέχεια υποχώρησε στην 8η θέση, μπροστά από τους Bradley Smith και Scott Redding που έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Ο Michele Pirro - που αντικαθιστά τον τραυματία Danilo Petrucci στην ομάδα της Pramac - θα βρεθεί αύριο στην πίστα καθώς χρειάστηκε να βρεθεί στην Valencia για ένα τεστ εξέλιξης της Desmosedici GP. 

 

Θα είναι κανονικά στην πίστα Termas de Rio Hondo για τις ΕΔ3 της μεγάλης κατηγορίας.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δυνατές οι Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα