• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto3: ΕΔ1
Πρώτος στη βρώμικη πίστα ο Bastianini
Νέα 01/04/2016 - 01:16

Ο πιο θαρραλέος από τους 33 αναβάτες της Moto3 ήταν ο Enea Bastianini, αυτός που κατάφερε στην πολύ βρώμικη πίστα της Αργεντινής να κάνει τον καλύτερο χρόνο.

 

Με δεδομένο το πολύ άσχημο κράτημα και τα συνεχή γλιστρήματα, οι χρόνοι ήταν πολύ ψηλά με τον Bastianini να κάνει 1:52,467 ενώ το ρεκόρ πίστας είναι στο 1:48 από πέρυσι.

 

Ο Livio Loi συνεχίζει με τον αέρα του Qatar και την πολύ δυνατή του παρουσία, ειδικά στον ένα γύρο! Ο Βέλγος ανέβηκε στο τέλος στη 2η θέση και ήταν ο μόνος με διαφορά κάτω από 4 δέκατα από την κορυφή.

 

Γενικά οι διαφορές ήταν πολύ μεγάλες, για τα επίπεδα της Moto3, με τον τρίτο Brad Binder να μένει έξι δέκατα πίσω από την κορυφή.

 

Ο Ν.Αφρικανός ήταν η πρώτη KTM πίσω από τις δυο Honda στην κορυφή, με τους Jorge Navarro και Andrea Locatelli να κλείνουν την πεντάδα με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι στα δυο δέκατα.

 

Ο καλύτερος από τους νεοφερμένους ήταν ο εντυπωσιακός σήμερα το πρωί (ώρα Αργεντινής) Aron Canet που πήρε την έκτη θέση και ήταν η τέταρτη Honda στη δεκάδα, έναντι των έξι KTM.

 

Πάντως αυτή που έκλεψε την παράσταση στις ΕΔ1 ήταν η Maria Herrera που πέτυχε τον έβδομο καλύτερο χρόνο!

 

Η 19χρονη Ισπανίδα άφησε πίσω της μεγάλα ονόματα της κατηγορίας, όπως τον Romano Fenati, τον Niccolo Antonelli και τον Fabio Quartararo

Επόμενο άρθρο »

Argentina MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα