• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto2: ΕΔ2
Ελέγχει την κατάσταση ο Zarco
Νέα 01/04/2016 - 22:51

Ο Johann Zarco διατήρησε τον έλεγχο της κατηγορίας Moto2 την πρώτη ημέρα του δεύτερου Γύρου της σεζόν, κάνοντας και το μεσημέρι τον καλύτερο χρόνο.

 

Ο Γάλλος Παγκόσμιος Πρωταθλητής έριξε μισό δευτερόλεπτο τον πρωινό του χρόνο κι εκμεταλλευόμενος τις συνεχώς καλύτερες συνθήκες ήταν ένας από τους έξι που έπεσαν στο 1:44.

 

Ο Zarco είχε οχτώ γύρους στο 1:44  σχεδόν όσους είχαν όλοι μαζί οι επόμενοι πέντε που τον ακολουθούσαν, κάνοντας ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στην πίστα που πέρυσι πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του στην Moto2!

 

Με ανεβασμένη ψυχολογία, ο Takaaki Nakagami έκανε το δεύτερο καλύτερο χρόνο και δείχνει σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης μετά τα μέτρια προηγούμενα χρόνια του στην κατηγορία.

 

Ο Ιάπωνας άφησε πίσω του για 45χιλ. τον Sam Lowes που πήρε την τρίτη θέση. Ο Folger έκλεισε την ημέρα στην 4η θέση και συνεχίζει να αποδεικνύει ότι στην ημέρα του είναι ικανός για νίκες.

 

Αυτός που βελτιώνεται αργά αλλά σταθερά είναι ο Alex Marquez, ο οποίος κατάφερε σήμερα το μεσημέρι (ώρα Αργεντινής) να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στην πέμπτη θέση.

 

Το δύσκολο για τον μικρότερο αδελφό του Marc Marquez, είναι να βρει τον τρόπο να μείνει κοντά στην κορυφή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

 

Στα τελευταία λεπτά εντυπωσίασε και ο Syahrin που έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, αφήνοντας στην 7η θέση τον Morbidelli και στην 8η τον Danny Kent.

 

Ο τελευταίος μπορεί να υποχώρησε από τη δεύτερη (ΕΔ1) στην όγδοη (ΕΔ2) ωστόσο η διαφορά του από την κορυφή ήταν κάτω από μισό δευτερόλεπτο!

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Thomas Luthi, ο νικητής του Qatar και ο Simone Corsi που μαζί με τον Luis Salom (19ος) πλαισίωσαν στο βάθρο τον Ελβετό.

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα