• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina MotoGP: ΕΔ2
Επέλαση Honda με τον Marquez πρώτο!
Νέα 01/04/2016 - 22:21

Με τις συνθήκες πίστας να είναι πολύ καλύτερες, ο Marc Marquez κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση από τον Pedrosa και να δώσει το πρώτο 1-2 της Honda για φέτος.

 

Ο συγκεκριμένος κατασκευαστής είχε τέσσερεις μοτοσυκλέτες του στην πρώτη πεντάδα, με μόνο τον Maverick Vinales της Suzuki να σπάει την κυριαρχία των Honda στις πρώτες θέσεις, παρά την πτώση του!

 

Οι χρόνοι βέβαια παρέμεινα ψηλά, σε σχέση με το ρεκόρ πίστα ο Marquez ήταν 2,5δ πάνω, αλλά ο φόβος της βροχής για αύριο, ανάγκασε τους αναβάτες να πιέσουν πολύ τα τελευταία λεπτά.

 

Εντυπωσιακοί ήταν σήμερα το μεσημέρι (ώρα Αργεντινής) οι Jack Miller (ιδίως) και ο Cal Crutchlow που έκαναν τον τέταρτο και πέμπτο καλύτερο χρόνο.

 

Πίσω από τον Βρετανό της LCR οι Scott Redding, Valentino Rossi, Aleix Espargaro, Bradley Smith και Andrea Dovizioso πέτυχαν αυτό που ήθελαν και πήραν θέση στη δεκάδα.

 

Αντίθετα φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Jorge Lorenzo, ο οποίος κινδυνεύει για πρώτη φορά να περάσει από το πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων!

 

Ο Ισπανός - που υπάρχει τελευταία έντονη φήμη ότι υπογράφει με την Ducati - δεν μιλιόταν με το τέλος των ΕΔ2 κι έφυγε αμέσως από το γκαράζ της ομάδας του, ελπίζοντας ότι δεν θα βρέχει αύριο στις ΕΔ3.

 

Ακόμα ένας απογοητευμένος οδηγός ήταν ο Pol Espargaro που έπεσε δυο φορές σήμερα και δεν πήρε θέση στη δεκάδα, αντίθετα με τον αδερφό του.

 

Ο Aleix Espargaro, που γύρισε και αυτός στο περσινό πλαίσιο της Suzuki, αυτό που έχει από τα τεστ ο Vinales, ήταν 8ος ενώ ο Pol έμεινε στην 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα