• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina Moto3: ΕΔ2
To «θηρίο» κράτησε την 1η θέση!
Νέα 01/04/2016 - 20:26

Ο Enea Bastianini - το «θηρίο» (the Beast) όπως του αρέσει να τον φωνάζουν - κράτησε την πρώτη θέση με το τέλος των ΕΔ2 της Moto3 στην Αργεντινή.

 

Σε μια πίστα πολύ πιο καθαρή από το πρωί - με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο όμως να ξεπερνά τους 50o C - ήταν εύλογο να βελτιώσουν τους χρόνους του όλοι οι οδηγοί της Moto3!

 

Εξαίρεση αποτελεί ο Tatsuki Suzuki ο οποίος είχε μια πτώση και ήταν ο μόνος που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Στο 1:51 έπεσαν οι 13 πρώτοι αναβάτες, με τον Enea Bastianini να κάνει το 1:51,137 και να διατηρεί την πρώτη θέση που είχε πάρει και το πρωί.

 

Ο Romano Fenati προσπάθησε να γράψει το δικό του όνομα στην πρώτη θέση, αλλά ο Bastianini δεν του άφησε κανένα περιθώριο.

 

Η διαφορά των δυο δεν ήταν μεγάλη, καθώς η καλή κατάσταση της πίστας επέτρεψε να δούμε μικρές διαφορές, με τους πρώτους 12 να έχουν μεταξύ τους διαφορά μισού δευτερολέπτου!

 

Θεαματική ήταν η βελτίωση του Andrea Migno, ο οποίος κατάφερε να πέσει περίπου 4 δευτ. σε σχέση με το χρόνο του στις ΕΔ1!

 

Ο αναβάτης της Sky VR46 πήρε την τρίτη θέση, ανάμεσα στους Fenati και Brad Binder. Ο Ν.Αφρικανός ήταν ο μόνος μη Ιταλός μέσα στην πρώτη τετράδα!

 

Ο Jorge Navarro έκανε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο στα συνδυασμένα αποτελέσματα, μένοντας ελάχιστα μπροστά από τον Livio Loi!

 

Ο Βέλγος εξακολουθεί να μένει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις και αυτό που θέλει είναι να κάνει καλύτερο αγώνα στην Αργεντινή, σε σχέση με το Qatar.

 

Μίνι έκπληξη η έβδομη θέση του Juanfran Guevara, που έκανε τρία χιλιοστά πιο γρήγορο γύρο από τον όγδοο Quartararo.

 

Στη δεκάδα πλασαρίστηκαν και οι Phillip Oettl και Nicolo Bulega, οι οποίοι έμειναν μπροστά από τον νικητή του Qatar, Niccolo Antonelli.

Επόμενο άρθρο »

Argentina MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα