• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ας είμαστε ειλικρινείς!
Οι συνθήκες σήμερα ήταν περίεργες
Νέα 02/04/2016 - 00:43

Στη γλιστερή και γεμάτη σκόνη πίστα Termas de Rio Hondo της Αργεντινής, ο Marc Marquez ήταν ο πρώτος από τέσσερεις Honda που κυριάρχησαν στην πρώτη πεντάδα!

 

Ο 23χρονος άσος ξεκίνησε την ημέρα παίρνοντας τη δεύτερη θέση στις ΕΔ1 και καθώς η κατάσταση στις ΕΔ2 ήταν βελτιωμένη, κατέβασε δυο δευτερόλεπτα το χρόνο του και σκαρφάλωσε πρώτος.

 

Καθώς όμως οι συνθήκες ήταν περίεργες ακόμα, ο χρόνος του Marquez ήταν 2,5δ πιο αργός από το ρεκόρ πίστας που κατέχει από πέρυσι ο νικητής του αγώνα στην Αργεντινή, Valentino Rossi.

 

Με αυτά τα δεδομένα, ο Marc Marquez δεν θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα στις τόσες Honda στην πρώτη πεντάδα, υποβαθμίζοντας κάπως τα σημερινά αποτελέσματα.

 

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος διότι είμαι πρώτος», ξεκίνησε να λέει. «Πρέπει όμως να είμαστε ειλικρινείς και οι συνθήκες σήμερα ήταν περίεργες. Γλίστραγε πολύ. Φαίνεται όμως ότι η Honda δουλεύει καλά σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης».

 

«Χάνουμε όμως σε μερικούς τομείς, στους οποίους αύριο θα πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει επίσης να καταλάβεις ποιος έβαλε καινούργιο ελαστικό, κάτι που μπορεί να μπερδέψει τους χρόνους και τα αποτελέσματα».

 

«Κάποιοι δοκίμασαν το σκληρό, άλλοι έμειναν με φθαρμένα συνέχεια ενώ ορισμένοι φόρεσαν καινούργια... Αύριο θα δούμε ποια είναι η πραγματικότητα».

 

«Το κλειδί γι’ αυτό το Σ/Κ θα είναι η κατανόηση βήμα-βήμα και από περίοδο σε περίοδο, που είναι εφικτό να βελτιωθούμε και να προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε το set-up της μοτοσυκλέτας στην κατάσταση της πίστας».

 

«Για την ώρα φαίνεται ότι το σκληρό ελαστικό δουλεύει καλά», πρόσθεσε ο Marc Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Πολύ δύσκολα...

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα