• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Είσαι εκτός γραμμής;
Χάθηκες...! Θα πέσεις σίγουρα!
Νέα 02/04/2016 - 08:12

«Αν δεν είσαι σε καλή γραμμή, τότε χάθηκες! Θα πέσεις!» σχολίασε ο Maverick Vinales για τις πολύ άσχημες συνθήκες της πρώτης ημέρας στην Termas de Rio Hondo.

 

Παρά την πτώση που είχε ο ίδιος πάντως, ήταν η GSX-RR του αυτή που κατάφερε να σπάσει την κυριαρχία των Honda στην πρώτη πεντάδα!

 

«Είμαι καλά. Είμαι λίγο απογοητευμένος γιατί έκανα το λάθος, ανοίχτηκα λίγο κι έπεσα. Όσοι έπεσαν, έπεσαν μ’ αυτό τον τρόπο. Δεν ήμουν αρκετά συγκεντρωμένος».

 

«Όταν ανέβηκα και πάλι στη μοτοσυκλέτα ένιωθα καλά και νομίζω ότι θα μπορούσα περισσότερα. Ήμουν πιο προσεκτικός και πιστεύω ότι θα μπορούσα τη δεύτερη θέση».

 

«Οι Honda έχουν κάνει καλά βήματα έχοντας τέσσερεις μοτοσυκλέτες στην πεντάδα. Εμείς νιώθουμε καλά, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Με την βελτίωση της πίστας όλοι θα βελτιώσουν το στήσιμο των μοτοσυκλετών τους. Τώρα έχουν πολλές ταλαντώσεις και είναι έτσι όλη την ώρα».

 

Ο Vinales ανέλυσε περισσότερο το πόσο επικίνδυνο είναι να βρεθείς εκτός γραμμής και στο πιο βρώμικο σημείο της ασφάλτου.

 

«Αν δεν έχεις καλή γραμμή χάθηκες! Έτσι είναι καλύτερα να φρενάρεις νωρίτερα και να προσπαθείς να έχεις περισσότερη ταχύτητα στην καλή γραμμή και να μην ανοιχτείς».

 

Για τον αγώνα της Κυριακής, ο Ισπανός της Suzuki πιστεύει ότι: «...η πίστα θα είναι καθαρή. Εδώ άλλωστε υπάρχουν αρκετά σημεία να προσπεράσεις χωρίς να χάσεις τη γραμμή».

 

«Δεν είναι όπως στο Qatar που υπάρχει μόνο μια γραμμή», πρόσθεσε ο Vinales, ο οποίος χρησιμοποίησε το ολοκληρωμένο seamless κιβώτιο της Suzuki χτες, πάντα με το πλαίσιο του 2015.

 

Τέλος, ο Ισπανός μίλησε και για τα ελαστικά τονίζοντας ότι η πιο μαλακή επιλογή - το μεσαίο - δείχνει να του ταιριάζει καλύτερα.

 

«Το μαλακό πάντα είναι λίγο καλύτερο. Θέλω όμως να το δω, διότι πέρυσι θυμάμαι ότι ο Valentino είχε το σκληρό και αυτή ήταν η σωστή επιλογή».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Καταστροφή!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν επαναπαύεται ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα